H Kate Moss και η γυμνή αλήθεια

H Kate Moss και η γυμνή αλήθεια

 

 

Η 38χρονη πια Kate Moss γιορτάζει τα 25 της χρόνια στο modeling με μια σειρά σκανδαλιστικών φωτογραφιών και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό που την φιλοξένησε για πρώτη φορά. Το σημαντικότερο: στη συνέντευξη η Kate παραδέχτηκε πολλά…

 

Όπως για παράδειγμα ότι ακόμα τρέφει αισθήματα για τον πρώην της Johnny Depp. “Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει ακόμα. Κανείς μέχρι τότε, αλλά και έκτοτε, δεν με πρόσεχε, όπως εκείνος. Με συμβούλευε, με φρόντιζε, μου έλεγε τι να κάνω. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Αυτό κυρίως μου έλειψε και όταν έφυγα από το πλάι του. Πόσα δάκρυα έριξα για εκείνον και για πόσα χρόνια….”, δήλωσε η Kate Moss.

Ότι αφορά την…μάστιγα του κυνηγιού των παπαράτσι, εκείνη απάντησε πως βρήκε το κόλπο να τους αποφεύγει, όταν θέλει. “Απλώς επιλέγω να φοράω το ίδιο γκρίζο παντελόνι τζιν, και ένα αντίστοιχο μπλουζάκι. Χωρίς αξεσουάρ, χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο. Βαριούνται να βγάλουν φωτογραφία μου και απλώς φεύγουν”.

Μίλησε όμως και για την πρώτη της μεγάλη δουλειά, την διαβόητη καμπάνια του 1992 για τον Calvin Klein, δια χειρός Herb Ritts. “Ήμουν 17 ετών, για όνομα του Θεού, και έπρεπε να φωτογραφηθώ δίπλα στον ημίγυμνο Mark Wahlberg. Δεν το ήθελα. Σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος έπαθα νευρικό κλονισμό. Και πήγα σε ψυχίατρο που φυσικά θέλησε να μου γράψει ψυχοφάρμακα. Για καλή μου τύχη είχα τότε στο πλευρό μου την Francesca Sorrenti, η οποία δεν με άφησε να τα πάρω. Αντίθετα, στάθηκε δίπλα μου και με φρόντισε σα να ήμουν μωρό”, συνέχισε το γνωστό μοντέλο.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ