Butler: “Δεν είμαι αλκοολικός”

Butler: “Δεν είμαι αλκοολικός”

 

Μιλώντας στο ανδρικό περιοδικό Men’s Journal, ο Gerard Butler ανέφερε πεισματικά πως δεν είναι αλκοολικός και πως δεν έχει πιει ούτε ένα ποτό τα τελευταία 15 χρόνια. Ο κινηματογραφικός Λεωνίδας των “300” προσπαθεί απλώς να ξεφύγει από το παρελθόν…

O Σκωτσέζος star θέλησε για πρώτη φορά να αποκαταστήσει την αλήθεια σε σχέση με τη νοσηλεία του σε κλινική αποτοξίνωσης, τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Ίσως ένας πιο δυνατός χαρακτήρας να μη χρειαζόταν να νοσηλευτεί στο Betty Ford Center. Όταν ακούς τη λέξη “αποτοξίνωση”, θεωρείς πως ο άνθρωπος είναι χάλια. Εγώ όμως είμαι χαρούμενος που το έκανα. Έχω πάρει ένα σωρό λανθασμένες αποφάσεις στη ζωή μου. Αλλά έχω πάρει και κάποιες σωστές».

Εντούτοις, παραδέχτηκε ότι έχει μια τάση στις εξαρτήσεις, ωστόσο οι φήμες περί αλκοολισμού τον έφεραν εκτός εαυτού.  «Παρακολούθησα ένα πρόγραμμα διαχείρισης του πόνου, έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχα στο surfing. Έπαιρνα μικρή ποσότητα χαπιών, όταν ξεκίνησα τη θεραπεία. Εκείνο που ήθελα ήταν να καταφέρω να ελέγχω τον πόνο με το μυαλό μου και να μην του επιτρέπω να με επηρεάζει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ