Φοβάται για τη ζωή της η Kristen

Πολλοί stars του Χόλιγουντ δέχονται καθημερινά απειλές κατά της ζωής τους από…οργισμένους stalker μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η Kristen Stewart δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση…

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Talia Soghomonian και το νέο της βιβλίο “Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner- In Their Own Words,” η νεαρή ηθοποιός της Twilight Saga δέχτηκε κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν (χωρίς ωστόσο να καθορίζει ακριβώς το πότε και το πώς) απειλές για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα από friends του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, επικαλούμενη την απάντηση της ηθοποιού επί του θέματος κατά τη διάρκεια συνέντευξής της για εφηβικό περιοδικό.

“Όλοι γνωρίζουν σήμερα που βρίσκεσαι. Ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φροντίζουν τα κοινωνικά δίκτυα για αυτό, μιας και το ακριβές “location” είναι συνήθως ορατό σε όλους. Συνήθως από λάθο χειρισμό της τηλεφωνικής συσκευής. Έτσι, ο καθένας που είναι…ενεργή κλινική περίπτωση μπορεί να έρθει να σε βρει και….μπαμ. Έχω δεχτεί απειλές. Πολλές φορές, ναι. Αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι ως πιθανότητα”, είχε δηλώσει η νεαρή star.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ