Αυτή ήταν η δουλειά των ονείρων του Χιου Τζάκμαν

Να γίνει σεφ σε αεροπλάνο ονειρευόταν όταν ήταν μικρός ο Χιου Τζάκμαν. Σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο instagram εξομολογήθηκε τον αντίκτυπο που είχε πάνω του ως παιδί το πρώτο του ταξίδι με αεροπλάνο και παραδέχτηκε ότι είχε πολύ διαφορετικές φιλοδοξίες όσον αφορούσε στον επαγγελματικό του προσανατολισμό, προτού κάνει ταινίες στο Χόλιγουντ.

“Αν με ρώταγε κάποιος μετά το ταξίδι εκείνο και για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, τι θα ήθελα να κάνω μεγαλώνοντας, θα έλεγα, σεφ σε αεροπλάνο. Ειλικρινά πίστευα ότι αυτό ήταν! Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ήταν φούρνος μικροκυμάτων”.

Ο Τζάκμαν θυμάται ακόμη τη στιγμή που τον σέρβιραν σε αεροπορικό ταξίδι με την οικογένειά του, από την Αυστραλία στη Νέα Ζηλανδία, όταν ήταν εννέα ή 10 ετών. “Καθόμασταν πίσω, φυσικά εγώ ήμουν στη θέση προς τον διάδρομο γιατί η μητέρα μου είπε “εγώ παίρνω το παράθυρο!”. Καθόμασταν, λοιπόν, εκεί, σε μια τρίωρη πτήση και ξαφνικά βλέπω το τρόλεϊ να βγαίνει και μύρισα το φαγητό.

Και αναρωτιέμαι “φαγητό; Μυρίζει υπέροχα! Τι είναι αυτό; Και μου απαντούν “προσφέρουν γεύμα”. Αναρωτήθηκα τι σημαίνει αυτό και μου εξήγησαν ότι στην πτήση μας προσφέρουν γεύμα. Και είδα το τρόλεϊ να έρχεται και να βγάζουν το φαγητό. Αναρωτήθηκα “υπάρχει σεφ που μαγειρεύει το φαγητό;”” και τότε του δημιουργήθηκε το όνειρο να γίνει… ιπτάμενος σεφ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ