Η Αφροαμερικανή «Μικρή Γοργόνα» της Disney είναι εντυπωσιακή

Το ότι η 21χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B και ηθοποιός, Halle Bailey – ναι, αρχικά πολλοί είχαν μπερδευτεί με την Ηalle Βerry – θα υποδυθεί την αγαπημένη των κοριτσιών, πριγκίπισσα Άριελ στη live action διασκευή της «Μικρής Γοργόνας», είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Ωστόσο, η πρώτη ανάρτησή της στο instagram από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Σαρδηνία και τα οποία καθυστέρησαν αρκετά λόγω της πανδημίας, είναι εντυπωσιακή.

Η Disney έχει αποφασίσει να μεταφέρει στην ψηφιακή πραγματικότητα, όλα της τα κλασικά παραμύθια που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι μέσα από την τεράστια λίστα ταινιών κινουμένων σχεδίων της.

«Η οντισιόν μου για αυτήν την ταινία έγινε όταν έκλεινα τα 18 και έμπαινα στα 19, στα 21 μου καταφέραμε επιτέλους, μέσω της πανδημίας, να την ολοκληρώσουμε. Νιώθω τόσο ευγνώμων που βίωσα αυτήν την ταινία σε όλο της το μεγαλείο. Ήταν για μένα η πιο δύσκολη εμπειρία να βρίσκομαι μακριά από τα πάντα και από όλους τους δικούς μου. Να νιώθω μοναξιά και αμφιβολία, αλλά επίσης να νιώθω ελευθερία και επιμονή τώρα που έχω φτάσει στο τέλος», έγραψε η Halle. Η «Μικρή Γοργόνα» είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της Bailey, η οποία έχει εμφανιστεί σε δεύτερο ρόλο στην τηλεοπτική κωμωδία «Grown-ish» και είναι κυρίως γνωστή για το μουσικό δίδυμο Chloe x Halle με την μεγαλύτερη αδερφή της Chloe Bailey, οι οποίες έχουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία της Beyoncé, Parkwood Entertainment.

Όπως είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rob Marshal, «μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Halle διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας – μαζί με λαμπρή φωνή – για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο». Το φιλμ θα περιλαμβάνει τραγούδια από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989, καθώς και νέα.

Ο Javier Bardem θα εμφανιστεί ως ο πατέρας της Άριελ, King Triton. Η Disney δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά οι ελπίδες είναι η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί εντός του 2021.Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ