Αυτός είναι ο λόγος που η Νικολέτα απουσιάζει από τον ημιτελικό του Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ημιτελικός του Survivor είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή με κάποιος από τους πρώην παίκτες να απουσιάζουν. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Νικολέττα Μαυρίδη και η Χριστίνα Κεφαλά δεν βρίσκονται στο Άλσος Βεΐκου για προσωπικούς λόγους.

Η Νικολέτα Μαυρίδη με story της στο Instagram αποκάλυψε πως όταν έφτασε στο Άλσος Βεΐκου, διαγνώστηκε με χαμηλό φορτίο κορονοϊού και για αυτό τον λόγο αποχώρησε και δεν θα μπει σε καραντίνα.

“Σας ευχαριστώ πολύ που μου στέλνετε και με ρωτάτε γιατί δεν είμαι στον ημιτελικό και ότι θέλατε πάρα πολύ να με δείτε… Δεν είναι ντροπή να το πούμε, αντιθέτως είναι πάρα πολύ καλό. Διαγνώστηκα με χαμηλό φορτίο κορονοϊού, οπότε το σωστό ήταν να μην παρευρεθώ στον ημιτελικό, όπως και στον τελικό αύριο. Και πάλι ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και εύχομαι να μου κάνετε παρέα στις φανταστικές δύο εβδομάδες που θα περάσω καραντίνα. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εκεί οι φίλοι μου για να στηρίξουν όλα τα παιδιά και ειδικά τον Ηλία μας. Και εγώ από το σπίτι”, ανέφερε στο InstaStory η Νικολέτα Μαυρίδη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ