Σάρον Στόουν: Ποζάρει με μπικίνι στα 63 της και “ρίχνει” το Instagram

Είναι αδιαμφισβήτητα μια γυναίκα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Όχι, όμως, μόνο χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση που την έκανε ευρέως γνωστή στην αρχή της καριέρας της, αλλά κυρίως τώρα πια λόγω της δυναμικής της φύσης και της αφοπλιστικής ειλικρίνειας, που τη χαρακτήριζε πάντα. Ο λόγος για τη Σάρον Στόουν.

Η αγαπημένη star του Hollywood μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια υπέροχη φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου εμφανίζεται με ένα super καλοκαιρινό κίτρινο μπικίνι, άβαφη και χαμογελαστή στον κήπο του σπιτιού της, παρέα με το σκυλάκι της που φαίνεται να απολαμβάνει εξίσου τη λιακάδα.

Θέλησε, λοιπόν, να ευχηθεί σε όλους καλό καλοκαίρι, δείχνοντάς μας πως στα 63 της χρόνια παραμένει σε τέλεια φόρμα και μια από τις πιο όμορφες και θηλυκές γυναίκες του κινηματογράφου, που δικαίως αναδείχθηκε σε παγκόσμιο sex symbol και ανδρική φαντασίωση την δεκαετία του 90.

Να θυμίσουμε πως η Σάρον Στόουν, μόλις πριν από λίγους μήνες, προχώρησε σε μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση, σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε στην παιδική της ηλικία από τον παππού της, τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης και ξορκίζοντας τους προσωπικούς της δαίμονες.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Εlle.fr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ