Μίνα Αρναούτη: Η “κληρονομιά” από τον Παντελή Παντελίδη – Τι αποκάλυψε – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα του Mykonos Live TV και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε η Μίνα Αρναούτη. Αναφερόμενη στην αποζημίωση ύψους 11.500 ευρώ που κατέβαλε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, θέλησε να κάνει και μία αποκάλυψη για την “κληρονομιά” από τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε, έχει στο κινητό της ένα βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη να τραγουδά ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι. «Έχω ένα τραγούδι του Παντελή το οποίο δεν έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο και είναι ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και για να φανταστείς πόσο ταλέντο είχε αυτός ο άνθρωπος, μου μένει και το σιγοτραγουδάω μόνη μου όλη μέρα. Είναι η κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε και τον είχα τραβήξει βίντεο και έχει μείνει στο κινητό μου», εξήγησε η Μίνα Αρναούτη τονίζοντας πως δεν το έχει ακούσει ποτέ κανένας. “Μπορεί κάποια στιγμή να το κάνω κάτι” ανέφερε.

Συζητώντας με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη έστειλε το δικό της μήνυμα σε εκείνους που πίνουν και οδηγούν: «Όταν αποφασίσουμε να πιούμε, δεν παίρνουμε καν το αμάξι. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε ένα δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».

Σχετικά με την αγωγή, που της είχε κάνει η οικογένεια του τραγουδιστή είπε: «Ήταν για αναρτήσεις που είχα κάνει στο Facebook. Εφόσον όμως, το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για αναρτήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι και θα αποφασίσει το δικαστήριο αν με συκοφάντησαν ή όχι… Τα λεφτά ήταν πολλά για μια κοπέλα που δεν δουλεύει. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση” εξηγώντας πως οικονομικά τη βοηθούν η μητέρα της και ο σύντροφος της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ