Justin Timberlake: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel υποδέχθηκαν πέρυσι τον δεύτερο γιο τους, με απόλυτη μυστικότητα. Πέντε χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, έφεραν στον κόσμο τον Phineas.

Το διάσημο ζευγάρι είχε κρατήσει τότε την εγκυμοσύνη κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αύρα μυστηρίου είχε διατηρηθεί και ύστερα από τον ερχομό του γιου τους, αφού μέχρι και την φετινή Ημέρα του Πατέρα, δεν είχαμε δει κάποια φωτογραφία του.

Φέτος, λοιπόν, ο Timberlake μοιράστηκε με τους ακολούθους του, μια αξιολάτρευτη φωτογραφία με τον Phineas και τον Silas. Στην εικόνα βλέπουμε τον πατέρα με τους δυο γιους, να παίζουν video games στο σαλόνι του σπιτιού τους. Αν και έχουν φανερές ηλικιακές διαφορές, υπάρχει μια μεγάλη ομοιότητα μεταξύ τους: η προσήλωση στο παιχνίδι. Οι τρεις τους κοιτάζουν με υπέρμετρη αφοσίωση την οθόνη και είναι απορροφημένοι από αυτό. Είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ χαριτωμένη οικογενειακή στιγμή.

Ο Justin Timberlake συνόδευσε τη συλλογή φωτογραφιών, που ανέβασε με την εξής περιγραφή: “Το να είμαι πατέρας είναι καλύτερο από ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ”, έγραψε. “Είμαι ευγνώμων για τους πατεράδες και τους παππούδες μου, οι οποίοι μου έδωσαν το σωστό παράδειγμα. Έκαναν θυσίες, ώστε να ζήσω το όνειρό μου και μου δίδαξαν ότι η αληθινή ζωή βρίσκεται στα απλά πράγματα. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω!”, πρόσθεσε.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ