Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε δώρο… στον εαυτό του ένα υπέροχο σπίτι

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ως κινηματογραφικός αστέρας πρώτου μεγέθους, τα 20 τελευταία χρόνια, δεν χρειάζεται συστάσεις. Αξίζει όμως να γνωρίσουμε την ιδιαίτερη έφεση του ηθοποιού στα ακίνητα και μάλιστα στα ακριβά σπίτια, από τα οποία διατηρεί μια ζηλευτή “συλλογή”.

Εξέχοντα δείγματα αποτελούν το σπίτι που αγόρασε από τη Μαντόνα το 1990, το μοντέρνο σπίτι των μέσων του προηγούμενου αιώνα στο Παλμ Σπρινγκς, που αποκτήθηκε το 2014 και φυσικά ένα σπίτι που αγόρασε στο Mαλιμπούτο 2017, έναντι 23 εκατ. δολαρίων.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Λεονάρντο δεν συνηθίζει να κρατά αυτά τα αποκτήματα, αλλά προτιμά να τα κάνει δώρο! Γνωστός για τη γενναιοδωρία του, ο συμπαθής ηθοποιός, πολύ πρόσφατα, αγόρασε για τη μητέρα του Irmelin Indenbirken, την εντυπωσιακή έπαυλη του σταρ Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον έναντι 7.1 εκατ. δολ., ενώ δεν άφησε παραπονεμένο τον πατέρα του Τζορτζ Ντι Κάπριο για τον οποίο αγόρασε ένα σπίτι στην ίδια περιοχή, το Los Feliz, καταβάλλοντας περίπου 5 εκατ. δολάρια.

Αντίθετα με πολλούς άλλους αστέρες του Χόλιγουντ που δεν διατηρούν ακίνητη περιουσία στην California λόγω των υψηλών φόρων, ο Leonardo επιμένει να διαμένει κοντά στους γονείς του στη Sunset Strip, τα δε περισσότερα ακίνητά του βρίσκονται στην πολιτεία αυτή, εκτός από το ιδιόκτητο νησί του στο Μπελίζ και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Η πολύ προσφάτως αποκτηθείσα έπαυλη του σταρ της σειράς Modern Family, Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον στο Λος Άντζελες, φαντάζει ως ένα αυθεντικό κόσμημα αποικιακής ισπανικής αρχιτεκτονικής, έχοντας πύλη ως είσοδο, μοναδικό χαρακτήρα και άφθονα “ζεστά” και ατμοσφαιρικά δομικά χαρακτηριστικά που κατανέμονται με γούστο στα περίπου 500 τ.μ. καλυμμένου χώρου της. Άλλωστε, θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα σπίτια της περιοχής.

Διαθέτει, μεταξύ άλλων ανέσεων, 4 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, ψηλοτάβανο χώρο υποδοχής και κουζίνα, ρομαντικά μπαλκόνια, ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες στις αψιδωτές πόρτες, πολυτελή πλακάκια στα δάπεδα και στα μπάνια, μεγάλα παράθυρα με όμορφα βιτρό, εντυπωσιακές εσωτερικές σκάλες, καθώς και τζάκι σε πολλά δωμάτια.

Η κουζίνα διαθέτει μια άκρως ευχάριστη ατμόσφαιρα και είναι λειτουργική, ενώ το living room μετατρέπεται πανεύκολα σε αίθουσα προβολής ταινιών με μια ειδική οθόνη.

Το αρχικό οίκημα είναι κατασκευής του 1928, αναπαλαιώθηκε όμως με εξαιρετική επιμέλεια και προσοχή ώστε να αναδειχθούν οι επιμέρους αρχιτεκτονικές του λεπτομέρειες. Όλα τα δωμάτια “βλέπουν” στους πολύχρωμους κήπους και στην περιποιημένη έκταση που περιβάλλουν το σπίτι. Δίπλα στην τιρκουάζ πισίνα έχει προστεθεί ένα πλήρες λουτρό και ένας πολυτελής χώρος για ένα χαλαρωτικό spa και πρακτική διαλογισμών ζεν και γιόγκα.

Εκτός των όποιων έντονων “ανησυχιών” του περί το υψηλού επιπέδου Real Estate, ο δραστήριος Leonardo έχει ετοιμάσει ήδη για το Netflix την ταινία “Don’t Look Up” που προβλέπεται να προβληθεί περί τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πρωτοκλασάτων συναδέλφων του όπως οι Σκάρλετ Γιόχανσον, Κερτ Ράσελ, Κιάνου Ριβς, Αν Χάθαγουεϊ, Μπεν Άφλεκ και άλλοι.

Κατά τα άλλα, “Σπίτι του σπιτάκι του” θα λέγαμε εμείς οι υπόλοιποι, όμως σίγουρα σε ένα άλλο επίπεδο… απολύτως κινηματογραφικό!

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ