Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλάμε για γυναικοκτονίες – Δεν μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πολύ καιρό

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” το μεσημέρι της Τετάρτης με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Νυφικό κρεβάτι”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάματος, αλλά και στη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

“Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δεν πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Θεωρώ ότι αν σε γεγονότα πάρα πολύ σοβαρά η καταδίκη είναι τόσο μικρή σε διάρκεια, τότε στις υποθέσεις που αναφέρεσαι θα είναι κάτι αστείο… Δεν μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Μιλάμε για γυναικοκτονίες αυτή τη στιγμή, δεν περνάω πολύ καλά με όλο αυτό, είμαι σε οριακό κομμάτι”, τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία σε άλλο σημείο της συνέντευξής της υπογράμμισε:

“Διαμαρτύρομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μπορέσω να διαμαρτυρηθώ και με άλλο τρόπο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Νομίζω πως όλες μας κάτι πρέπει να κάνουμε. Οι νόμοι δεν μας ευνοούν. Ένας βιαστής εκτίει μια ποινή πέντε χρόνων, βγαίνει έξω και ξαναβιάζει.

Δεν είμαι προστατευμένη από πουθενά, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά μου, ούτε καμία γυναίκα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαμαρτυρηθούμε αλλά μόνο στα social media, πρακτικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει.

Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν θέλω να έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όμως υπάρχουν γεγονότα που μιλούν από μόνα τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ