Το παράπονο του Ορλάντο Μπλουμ – Δεν κάνουμε αρκετό σεξ με την Κέιτι Πέρι

Μάλλον η Κέιτι Πέρι δεν θα χαρεί όταν ακούσει το παράπονο του αρραβωνιαστικού της Ορλάντο Μπλουμ για την προσωπική τους ζωή. Σε συνέντευξή του στον Guardian ο Χολιγουντιανός σταρ είπε ότι αυτός και η popstar δεν κάνουν αρκετό σεξ, αποδίδοντάς το φυσικά στο γεγονός ότι τον Αύγουστο η αρραβωνιαστικιά του έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ντέζι Ντοουβ.

“Πόσο συχνά κάνετε σεξ;” τον ρώτησε ο ρεπόρτερ με τον αστέρα του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και των “Πειρατών της Καραϊβικής” να απαντά: “Όχι αρκετό, αν και μόλις αποκτήσαμε μωρό”.

Ο Βρετανός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι οι μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του είναι ο γιος του Φλιν, που έχει με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ, ο σκύλος του που πέθανε, Μάιτι, η Ντέζι Ντόουβ και η Πέρι. Ο Μάιτι πέθανε το καλοκαίρι όταν τον άρπαξε ένα κογιότ και ο Μπλουμ τίμησε τη μνήμη του κάνοντας τατουάζ το όνομά του στο στήθος του. “Έχασα το κουτάβι μου τον Μάιτι. Τον έχασα από τα μάτια μου για περίπου επτά λεπτά, βγήκε έξω για μια περιπέτεια και δεν επέστρεψε ποτέ. Τον άρπαξε ένα κογιότ, νομίζω” είπε ο 44χρονος Μπλουμ στον Guardian. “Ήταν απαίσιο, πολύ επώδυνο: μου έμαθε την αγάπη και την πίστη και πώς μπορεί να είναι ο δεσμός ανάμεσα στα ζωντανά όντα”.

Ο Μπλουμ και η Πέρι αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 και τον Αύγουστο του 2020 υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους. Το ζευγάρι μαζί με την κορούλα τους βρίσκονται στη Χαβάη για περισσότερο από έναν μήνα ενώ η Πέρι πυροδότησε φήμες για γάμο καθώς φορά βέρα στο αριστερό της χέρι. .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ