Ντακότα Τζόνσον: Η πρώτη φωτογραφία ως ηρωίδα της Τζέιν Όστιν

Το διάσημο βιβλίο της Τζέιν Όστιν «Persuasion» μεταφέρεται σε ταινία από το Netflix, με πρωταγωνίστρια την Ντακότα Τζόνσον. Η νουβέλα είχε κυκλοφορήσει το 1818 και πρόκειται για ένα από τα τελευταία ολοκληρωμένα βιβλία της συγγραφέως. Ηρωίδα είναι η Aν Έλιοτ, μια 27χρονη ανύπαντρη γυναίκα, που μένει με την σνομπ οικογένειά της.

Στην εκδοχή του Netflix, η Anne είναι μια ασυμβίβαστη γυναίκα με σύγχρονες ευαισθησίες. Όταν ο Frederick – ένας νέος που κάποτε είχε απορρίψει – επιστρέφει στη ζωή της, η Anne πρέπει να διαλέξει αν θα ακούσει την καρδιά της ή θα αφήσει πίσω της το παρελθόν. Ο ηθοποιός που θα τον υποδύεται είναι ο Cosmo Jarvis. Το καστ περιλαμβάνει και τον Henry Golding, γνωστός από την κομεντί «Τρελοί, πλούσιοι Ασιάτες».

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η βρετανίδα θεατρική σκηνοθέτης Carrie Cracknell. Η ίδια έχει ως στόχο να προσεγγίσει με σύγχρονο τρόπο, αυτήν την κλασική ιστορία αγάπης. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα πότε ακριβώς θα προβληθεί η ταινία, ωστόσο αναμένεται μέσα στο 2022. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ κυκλοφόρησαν. Σε μία από αυτές, βλέπουμε την Dakota Johnson να φορά ένα κομψό μαύρο φόρεμα εποχής. Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ