Γιώργος Μεσσάλας: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Μεσσαλάς, αντιμετωπίζει εδώ και μερικούς μήνες ένα πρόβλημα υγείας, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Ντένη, αλλά και τον μοναχογιό τους, Αλέξη.

Ο 79χρονος θεατράνθρωπος ακολουθεί πιστά τις ιατρικές οδηγίες, προκειμένου να υπάρξει θετική εξέλιξη στην πορεία της υγείας του. Σύμφωνα με την Espresso, λίγο πριν το Πάσχα ο Γιώργος Μεσσαλάς έκανε εξετάσεις, όπου και εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Εδώ και δύο χρόνια, γράφει ένα βίβλίο για τον μέντορα και φίλο του, Αλέξη Μινωτή, με σκοπό να το εκδώσει σύντομα.

Το 1973 ίδρυσε το Μοντέρνο Θέατρο, και έπαιξε κυρίως κλασικούς ρόλους. Για χρόνια υπήρξε βοηθός και φίλος του Μινωτή, όταν ανέλαβε γενικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για περίπου 10 χρόνια.

Πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του

«Εγινε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, εκείνη φοιτήτρια κι εγώ βοηθός του διευθυντή, θέση που κατείχε ο Αλέξανδρος Μινωτής. Μια κούκλα και ηθικό άτομο, δεν ξέρω πώς έμπλεξε με μένα! Ηταν παραμονή Χριστουγέννων και βλέποντάς τη στον διάδρομο τη ρώτησα αν θα ήθελε να περάσει τις γιορτές μαζί μου. Σοκαρίστηκε! Μου είπε ότι θα το σκεφτεί. Από εκείνα τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί. Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ