Η Kendall Jenner και ο Devin Booker γιόρτασαν ένα χρόνο σχέσης

Το μοντέλο και reality star, Kendall Jenner και ο μπασκετμπολίστας Devin Booker είναι ένα από τα πιο private ζευγάρια του Hollywood. Εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Απρίλιο του 2020, σε ένα κοινό τους road trip από το Los Angeles προς την Arizona. Έκαναν όμως την σχέση τους instagram official τον Φεβρουάριο του 2021, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι δυο τους πρόσφατα ανέβασαν μερικές φωτογραφίες στα stories τους, όπου και αποκάλυψαν την επέτειο τους.

Η Jenner κοινοποίησε δύο φωτογραφίες, οι οποίες τους κατέστησαν το απόλυτο couple goal. Στη μία φαίνονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, ενώ παίζουν με τον σκύλο του Booker. Η δεύτερη εικόνα είναι ακόμη πιο τρυφερή, αφού αγκαλιάζονται σφιχτά μέσα σε ένα private jet. Μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Instagram @kendalljenner

Instagram @kendalljenner

Ο Booker με τη σειρά του, μοιράστηκε με τους ακολούθους του μερικές από τις αγαπημένες στιγμές του με τη σύντροφό του. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται αναμνήσεις από τις διακοπές τους, καθώς και το ηλιοβασίλεμα από τον εορτασμό της επετείου τους σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο.

Instagram @dbook

Συμπλήρωσε τις φωτογραφίες με τρεις αριθμούς, οι οποίοι μπορεί να φαντάζουν απλοί, αλλά έχουν μεγάλο νόημα. 365, 52 και 1 – οι ημέρες και οι εβδομάδες που υπάρχουν μέσα σε ένα χρόνο, όσο και το διάστημα δηλαδή που είναι μαζί με την Kendall Jenner.

Instagram @dbook

Instagram @dbook

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ