Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για την επίθεση στη σύντροφό του

Χειροπέδες σε γνωστό και βραβευμένο τραγουδιστή πέρασαν αστυνομικοί στο Νότιο Λονδίνο, όταν κλήθηκαν σε κατοικία στις 18.03 έπειτα από αναφορές για “φασαρία”. O γνωστός καλλιτέχνης, που δεν κατονομάζεται, φέρεται να επιτέθηκε στη σύντροφό του έπειτα από καβγά στο διαμέρισμά της.

Ο popstar είναι γεννημένος στο Λονδίνο, γύρω στα 30, ενώ η καριέρα του στη μουσική βιομηχανία εκτείνεται εδώ και δύο δεκαετίες, φέρεται να επιτέθηκε στη γυναίκα στη διάρκεια διαπληκτισμού. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όταν τους ενημέρωσαν οι γείτονες ότι άκουσαν φωνές από την κατοικία, σύμφωνα με τη Sun. Mόλις έφθασαν στην οικία, οι αστυνομικοί μίλησαν με τον τραγουδιστή, που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, και τη σύντροφό του και τον συνέλαβαν.

Στο αστυνομικό τμήμα του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφία και δείγμα DNA. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Η σύντροφός του φέρεται να έχει ελαφρά τραύματα αλλά δεν έχρησε νοσοκομειακής περίθαλψης. Πηγή είπε στη Sun: “Προφανώς, είχε καβγά με τη φίλη του που κατέληξε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Υπήρξαν έντονες φωνές και ένας από τους γείτονες της γυναίκας κάλεσε την αστυνομία. Έφτασαν, τον έπιασαν και τον πήραν”.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και τώρα αναμένεται να πάρει καταθέσεις από μαρτυρίες. Σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία έγραψε, σύμφωνα με τη Sun: “Οι αξιωματικοί παρέστησαν και μία γυναίκα ανέφερε ελαφρά τραύματα. Οι έρευνες συνεχίζονται”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ