Μαραβέγιας: Αποκάλυψε από πού εμπνεύστηκε το ρεφρέν του “Ρίτα” – Η οντισιόν που άλλαξε τη ζωή του

Για το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Ρίτα” μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε μάλιστα από ποιον εμπνεύστηκε το ρεφρέν και εξήγησε γιατί επιλέγει συνήθως γυναικεία ονόματα ως τίτλους στα τραγούδια του. “Συμβολικά το έχω πει “Ρίτα”. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη Ρίτα, αν και ο πατέρας μου που είναι ο Δημήτρης και η μητέρα μου που είναι η Ρίτα έχουν μια σχέση ιδιαίτερη που με ενέπνευσε τουλάχιστον για το ρεφρέν. Είναι αυτό που φωνάζει ο πατέρας μου στη μητέρα μου πολύ συχνά. Τον ακούς από το σαλόνι, κάθεται βλέπει τηλεόραση και η μάνα μου είναι στην κουζίνα και φωνάζει “Ρίτα” με ένα παράπονο”,. ανέφερε.

Επίσης, μίλησε και για τον αδερφό του, Νίκο Μαραβέγια, ο οποίος μάλιστα είναι από τους πιο στενούς του συνεργάτες, αλλά και για τις σπουδές και τη ζωή στην Ιταλία, όπου έμεινε 7 χρόνια.

“Θα ήθελα να γίνω πατέρας”

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την αγάπη του για τα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του. “Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά και στις συναυλίες μου έρχονται πολλοί γονείς με καρότσια και τους χαίρομαι. Η πατρότητα και η μητρότητα, αν την θέλεις, είναι πάρα πολύ ωραίο” είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις διατροφικές επιλογές του λέγοντας: “Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας. Δεν πίνω, δεν τρώω κρέας. Τρώω μόνο ό,τι δίνει η γη. Δεν τρώω τίποτα ζωικό”.

Η γνωριμία με τον Μουζουράκη

Επίσης, περιέγραψε την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Αυτή η oντισιόν ήταν και η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη. “Τον είχα άχτι τότε, έβλεπα έναν τύπο που έμπαινε και δεν μάσαγε και τραγουδούσε κι εγώ ήμουν κομπλαρισμένος κι έτρεμα σαν το ψάρι. Κι έλεγα από μέσα μου “γαμώτο, πώς το κάνει αυτός έτσι καλά, κι εγώ έτσι θέλω να γίνω. Τέλος πάντων, έναν έπρεπε να κρατήσει. Κάναμε οντισιόν, ξανά οντισιόν… Και στο τέλος έκανε μια εξαίρεση και λέει “μου αρέσετε και οι δύο θα πάρω και τους δύο”. Και γίναμε φίλοι από τότε” δήλωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ