Νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz – Έβαλαν αθόρυβα τέλος στον γάμο τους

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Υπήρξαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τόσο η διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD, εκτελεστική διευθύντρια του «ΙΣΝ Διάλογοι» και δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου όσο και ο δημοσιογράφος Σταύρος Ιωαννίδης είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν προκάλεσαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή. Τις περισσότερες φορές απέφευγαν, πάντα με ευγένεια και διακριτικότητα, να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορούσε τη σχέση τους.

Εδώ και αρκετό καιρό, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αθόρυβα και επιτρέποντας μόνο σε ελάχιστους να γνωρίζουν λεπτομέρειες, οι δυο τους, εδώ και ένα χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. Την πληροφορία του χωρισμού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Άννα Μπουσδούκου, που ξεχώρισε από την τηλεοπτική της παρουσία σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, από το 2016 είναι συνεργάτις του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να αφήσει μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογραφική και τηλεοπτική καριέρα για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις αυξημένες αρμοδιότητες του Ιδρύματος.

Ο Στ. Ιωαννίδης είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, με πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες, που συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Εκείνος ήδη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής «Τώρα». Μπορεί από την πρώτη στιγμή η έλξη να ήταν αμοιβαία, όμως η απόσταση -ο Σταύρος ήταν ανταποκριτής της εκπομπής στη Θεσσαλονίκη- ήταν ένα αντικειμενικό εμπόδιο. Ο έρωτάς τους, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλος που υπερνίκησε τα εμπόδια. Οι δυο τους άρχισαν τα ταξίδια μειώνοντας έτσι την απόσταση. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Στ. Ιωαννίδης μετακόμισε στην Αθήνα και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ενας δυνατός έρωτας, μια υπέροχη συγκατοίκηση και στη συνέχεια ο γάμος… Η «R» είχε αποκαλύψει τον κρυφό γάμο τους στην Αντίπαρο τον Σεπτέμβριο του 2017. Από τότε, ως ζευγάρι, δεν απασχόλησαν ξανά τα ΜΜΕ, αφού βρήκαν τον τρόπο να κρατούν μακριά από τα φώτα την προσωπική τους ζωή. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την είδηση του χωρισμού τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ