Νταμιάνο Νταβίντ: Όταν πήγε για διακοπές στην Αστυπάλαια και ξέχασε το… μποξεράκι του

Την Ελλάδα είχε επισκεφθεί τον Αύγουστο του 2019 ο νικητής της Eurovision Νταμιάνο Νταβίντ. Ο Ιταλός ροκάς είχε κάνει διακοπές στη μαγευτική Αστυπάλαια και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμη και στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο είχε μείνει.

“Δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Όταν τον παρέλαβα από το πλοίο στο λιμάνι της Αστυπάλαιας και αφού απάντησα στο ερώτημά του για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες (είχε δει ότι ασχολούμαι και με την Τέχνη), του έθεσα το ίδιο ερώτημα και κάπως αμήχανα, σχεδόν ντροπαλά μου απάντησε “είμαι μουσικός”. Το πόσο γνωστός είναι στην Ιταλία το κατάλαβα από την έκπληξη στα πρόσωπα άλλων Ιταλών τουριστών όταν τον συναντούσαν στον δρόμο τις ημέρες παραμονής του στο νησί” δήλωσε ο Γιώργος Οράτης στο star.gr.

Ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών του ο Νταμιάνο Νταβίντ έκανε κατάβαση σε μια απόκρημνη παραλία φορώντας δερμάτινα λουστρινένια παπούτσια και έντονο μακιγιάζ, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει επαφή με τον Ιταλό ροκ σταρ και μάλιστα επικοινώνησαν και μετά τη νίκη του στη Εurovision.

“Τον συνεχάρη και του θύμισα ότι φεύγοντας από την Αστυπάλαια είχε ξεχάσει ένα μποξεράκι και τα γυαλιά ηλίου του και του ανέφερα χαριτολογώντας πως έπρεπε να τα είχα κρατήσει, ώστε όταν γίνει πολύ διάσημος να τα έχω ως αναμνηστικά. Γελάσαμε και οι δυο και συμφωνήσαμε να ξαναβρεθούμε στην Αστυπάλαια το συντομότερο. Πιθανότατα τον Σεπτέμβρη, που είναι ιδανική εποχή για διακοπές στο νησί μας”, είπε ο κ. Οράτης

Πώς πέρασε τις διακοπές του

“Τόσο από τις συζητήσεις μας στην Αστυπάλαια όσο και από τη μετέπειτα επικοινωνία μας σχημάτισα την εντύπωση ότι μπορεί να είναι εκκεντρικός στην εμφάνιση αλλά στην ουσία του είναι εξαιρετικά συγκροτημένος άνθρωπος, τρυφερός, με σεβασμό. Ρωτούσε εάν θα ενοχληθεί η γειτονιά εάν κοιμηθεί κάποιο βράδυ στις ξαπλώστρες της ταράτσας. Μια άλλη φορά, μου ζήτησε να του δείξω τους κάδους ανακύκλωσης και κομποστοποίησης ώστε να διαχωρίζει ανάλογα τα σκουπίδια. Όχι μόνο δεν είχε έπαρση αλλά διακρινόταν για το μέτρο και τη σοβαρότητα στον τρόπο ζωής του τόπου. Ήταν από τους ελάχιστους πελάτες μας που μαγείρευαν, με ρώτησε πού θα βρει κάρβουνα για το BBQ. Τον θυμάμαι να ψωνίζει ντόπια αγροτικά προϊόντα π.χ. μπάμιες και φρούτα για να τα προσθέσει στη μαγειρική του. Φυσικά αξιοποίησε και τις συστάσεις, που κάνουμε στους επισκέπτες μας, και πήγε στις παραλίες και στα εστιατόρια που του πρότεινα. Ο Damiano σεβάστηκε το κατάλυμα αλλά και την Αστυπάλαια και έζησε ήπια στους ρυθμούς της. Ήταν εξαιρετικός! Για όλους αυτούς τους λόγους θα ήθελα να διευκρινίσω πως όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες περί χρήσης ναρκωτικών ήμουν εντελώς βέβαιος ότι επρόκειτο για λάθος, όπως και τελικά αποδείχθηκε” τόνισε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείουπεριγράφοντας τις διακοπές του Ιταλού frontman των Maneskin.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ