Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα-Τι είπε για Σάκη και Μαριαλένα

Για τη σχέση της, για τον Ηλία Μπόγδανο, τον Σάκη και την Μαριαλένα αλλά και για τις δουλειές της μίλησε το εκρηκτικό μοντέλο και επιχειρηματίας, Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή του Οpen”Ευτυχείτε”.

Όσον αφορά στο εάν είναι ερωτευμένη αυτό διάστημα είπε τα εξής” Είμαι πολύ καλά .Όταν έχεις όμορφους ανθρώπους, καλόψυχους γύρω σου καταλαβαίνεις καταρχήν τη διαφορά με το να μην έχεις αυτούς τους ανθρώπους γύρω σου .Και να έχεις ανθρώπους που είναι καθαρά και μόνο για δόλο και τοξικοί .Δυστυχώς για αρκετά χρόνια αντιμετώπιζα αυτή την κατάσταση: το να έχω τοξικούς ανθρώπους γύρω μου.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έβλεπα ότι δεν μπορούσα να το αντιληφθώ “.

Για τον Ηλία Μπόγδανο

Σε ερώτηση εάν είναι φίλος της ο Ηλίας Μπόγδανος του survivor είπε τα εξής” O Ηλίας Μπόγδανος είναι γνωστός μου .Τον γνώρισα πριν περίπου 1 χρόνο .Είναι ένα πολύ ήσυχο, πολύ καλό παιδί πραγματικά. Αυτό που βλέπω πολλές φορές να κάνει τέτοια μεγάλη έκρηξη, δεν το πιστεύω ούτε εγώ η ίδια. Λέω : τι πρέπει να έχεις κάνει σε ένα τόσο ήσυχο και καλό παιδί για να το βγάλεις τόσο πολύ έξω από τα ρούχα του”.

Για Σάκη και Μαριαλένα

Eν συνεχεία σχολίασε τη σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα. Όπως είπε “Πιστεύω ότι θα τους καλέσουν στα βραβεία για να τους δώσουν Όσκαρ “.

“Όταν λέει η Μαριαλένα: αχ Σάκη μου σε αγαπώ, πιστεύω ότι το νιώθει και το λέει, δεν το λέει εσκεμμένα εκείνη τη στιγμή. Την άλλη στιγμή μπορεί να θέλει να του βγάλει τα μάτια και αυτό το νιώθει πάλι “, συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη σχέση που έχει ο Γιώργος Λιβάνης με τη Μαριαλένα είπε τα εξής” H Πηνελόπη υπάρχει από την αρχαιότητα , τη μυθολογία.Μπορεί να ήταν και αλήθεια “

Για τις δουλείες της

Tέλος μίλησε για τη κολεξιόν που ετοιμάζει για τα νυφικά . ‘Οπως ειπε ” Τρέχω μα τρέχω πάρα πολύ γιατί προσπαθώ να συντονίσω την φωτογράφιση για τα νυφικά και για τα υπέροχα χειροποίητα φορέματα που μετά από πολύ καιρό επιτέλους κατάφερα να τελειώσω την παραγωγή .Αυτά είναι τελείως δικά μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ