Πηνελόπη Πιτσούλη: Κατακεραύνωσε τη Βάνα Μπάρμπα – “Να κρατήσει τις απόψεις της για τον εαυτό της”

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα σχετικά με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

“Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντοτε, άλλοι πιστεύουν στα αγάλματα, άλλοι στα κούτσουρα είναι δικαίωμά της να τους κάνει είδωλά της. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο τους, αλλά τις πράξεις τους. Εγώ ως μάνα που έχω μια κόρη και ως γιαγιά που έχω δύο εγγονές, υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατάγγειλαν αυτές τις πράξεις. Θα είμαι πάντα με το δίκαιο του προδομένου, του καταπιεσμένου. Υπάρχουν δικαστήρια και ειδικοί να ξεδιαλύνουν το ποιος φταίει. Όταν μιλούν για τέτοιες πράξεις δεν θα βγω να πω ότι είναι είδωλά μου κάποιου που κατηγορούνται για κακές πράξεις”, τόνισε η γνωστή ηθοποιός στο “Πρωινό” και πρόσθεσε:

“Δεν είναι θάρρος τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα, είναι θράσος. Δεν μπορούμε να βάλουμε την κ. Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Να κρατήσει τις απόψεις της για τον εαυτό της. Δικαίωμά της να στηρίζει αυτούς τους δύο κυρίους, μέχρι εκεί όμως. Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα ακούγοντας αυτά τα πράγματα. Καλά έκαναν και κατάγγειλαν όλα αυτά και να ξέρουν ότι είμαστε μαζί τους. Τι μας λέει δηλαδή η κ. Μπάρμπα ότι ηθελέστα και παθέστα;”

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα και αποκάλυψε ότι μίλησε τηλεφωνικά μαζί του.

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα… Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άντρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δε ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη, ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω. Δε θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλα μου. Τους θαυμάζω σαν ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος. Πιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα» είπε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ