Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες η Βάνα Μπάρμπα με αναρτήσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα και αποκάλυψε ότι μίλησε τηλεφωνικά μαζί του.

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα… Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άντρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δε ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη, ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω. Δε θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλα μου. Τους θαυμάζω σαν ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος. Πιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα» είπε η ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός το Σάββατο σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook είχε γράψει: “Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια..”, με τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι ιδιαίτερα επικριτικοί για αυτή της την τοποθέτηση.

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα σε νέα της ανάρτηση έγραψε: “Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω.. τι μου γράφετε. Όχι από απαξίωση.. προς Θεού. Όλα είναι σεβαστά.. και οποιαδήποτε κριτική για μένα καλοπροαίρετη” και “Έχω έκφραση την άποψη μου για τους δύο αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε. μαζί μου. Επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. Σας ευχαριστώ”.

Σε νέα της ανάρτηση σήμερα η ηθοποιός έγραψε: “Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.. Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δεν διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να είμαι ελεύθερη.. από την διαδικασία να πω πράγματα που θα είναι αρεστά στους περισσότερος.. γίνεται υποσυνείδητα. Καμιά φορά. Καταρχάς υποστηρίζω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι αναφέρομαι στους κ .Φιλιππίδη και Κιμούλη… δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελέσουν αδικήματα όπως βιασμός…που είναι. τόσο βάρη αδίκημα.. δεν συνάδει με την φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνει και κατάχρηση εξουσίας.. και λάθη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ