Η επόμενη ημέρα της Έλενας Ράπτη: Οι τίτλοι τέλους στον γάμο της και τα “σημάδια”

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΊΟΥ

Kάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Κάθε σχέση που ολοκληρώνει τον κύκλο της είναι η ευκαιρία για καινούργια, ομορφότερα πράγματα. Η βουλευτής της Ν.Δ.Ελενα Ράπτη αποφεύγει εδώ και πολλά χρόνια να δίνει αφορμές για σχόλια που αφορούν την προσωπική της ζωή. Ο γάμος της με τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα και τώρα ο χωρισμός της έγιναν γνωστοί μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπής. Πλέον, το διαζύγιο είναι προ των πυλών για το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Η επαφή ανάμεσά τους έχει χαθεί και τίποτα πια δεν τους ενώνει. Νέοι δρόμοι πλέον ανοίγονται και για τους δύο. Τα σημάδια που μαρτυρούσαν τον χωρισμό ήταν έντονα, εδώ και αρκετούς μήνες. Η συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν άρχισε να κινεί τις πρώτες υποψίες, καθώς δεν υπήρξε καμιά αναφορά στον Κ. Μπάλλα.

Η Ελ. Ράπτη την 1η Ιανουαρίου «ανέβασε» μια φωτογραφία με τη λεζάντα «Οικογενειακά» από την οποία απουσίαζε ο Κ. Μπάλλας. Η τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και η δήλωση της «ό,τι είναι στενάχωρο το κρύβω καλά» πυροδότησε ξανά τις φήμες για το τέλος του γάμου της. Τα σημάδια γίνονταν εντονότερα σε κάθε ανάρτηση και σε κάθε εμφάνισή της. Στις εξόδους της συνοδευόταν πάντα από την οικογένειά της ή από τις φίλες της. Ομως, αυτό δεν ήταν ενδεικτικό, καθώς τα τελευταία χρόνια απέφευγε συστηματικά να δίνει οποιαδήποτε αφορμή σε σχέση με την προσωπική της ζωή.

Στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Dot» η βέρα ήδη έλειπε από το χέρι της και για μια ακόμη φορά δεν υπήρξε καμία αναφορά στο όνομα του άλλοτε αγαπημένου της. Οι περισσότεροι έκαναν σεβαστή την επιθυμία της να μη δημοσιοποιήσουν τις υποψίες τους. Η βουλευτής ξέρει να κρατά τα χαρτιά της κλειστά και να μην αφήνει «παραθυράκια» που οδηγούν σε υποθέσεις. Ο Κ. Μπάλλας βρισκόταν στην προσωπική ασφάλεια της Ελενας, κάτι που στάθηκε και η αφορμή για τη γνωριμία τους. Ο γάμος τους κράτησε σχεδόν δύο χρόνια, αλλά από τους πρώτους μήνες οι αλλαγές ήταν έντονες. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους εκείνος πήρε μετάθεση στην Αθήνα. Η καραντίνα, στη διάρκεια της οποίας αντεπεξερχόταν στις υποχρεώσεις της μόνο μέσω τηλεδιασκέψεων, κράτησε μακριά τη βουλευτή από την πρωτεύουσα. Γεγονός που υποδεικνύει ότι η διάρκεια του γάμου ήταν εξαιρετικά βραχύβια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ