Η Andra Day είναι στο νέο εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle

Η Andra Day, που προτάθηκε για το βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την πρώτη της κιόλας εμφάνιση ως Billie Holiday, είναι το νέο εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle τον επερχόμενο Ιούνιο σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Chrisean Rose for Instyle US

Η καλλιτεχνική της δύναμη ξεκίνησε ήδη από τα παιδικά της χρόνια στο San Diego, όπου και τραγουδούσε στην παιδική χορωδία της εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια σπούδασε στον τομέα του Creative and Performing Arts. “Ποτέ δεν είχα plan B”, λέει η ίδια, καθώς ήταν σίγουρη πως το μόνο που ήθελε πραγματικά, ήταν να βρίσκεται πάνω στη σκηνή.

Chrisean Rose for Instyle US

Το 2010 η σχεδιάστρια μόδας Kai Millard Morris βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε μία παράσταση της Day σε ένα strip mall έξω από το Los Angeles και αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξε τη ζωή της. Η Morris είπε στον τότε σύζυγό της, Stevie Wonder, για την Andra, ο οποίος εντυπωσιάστηκε τόσο από το ταλέντο της που την έφερε αμέσως σε επαφή με τον παραγωγό Adrian Gurvitz, που την βοήθησε να ξεκινήσει την μουσική της καριέρα.

Chrisean Rose for Instyle US

Η R&B soul diva μετρά μέχρι στιγμής δύο άλμπουμ, πολλές επιτυχίες και υποψηφιότητες στα Grammy, ανάμεσά τους και το τραγούδι “Rise up” που έγινε και ο ανεπίσημος ύμνος του κινήματος Black Lives Matter το 2017. Ο κοινωνικός αντίκτυπος που είχε το “Rise up”, έδωσε στην Day μία μικρή γεύση του τι σημαίνει επιτυχία, αφού το αστέρι της επρόκειτο να λάμψει πολύ σύντομα.

Chrisean Rose for Instyle US

O ρόλος της ως Billie Holiday στην ταινία “The United States Vs. Billie Holiday”, εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς και της χάρισε μία υποψηφιότητα για Oscar και μία Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού τον περασμένο Μάρτιο.

Chrisean Rose for Instyle US

“Δεν μπορώ ακόμη να το επεξεργαστώ”, λέει η ίδια χαμογελώντας με το βλέμμα κάποιου που βρέθηκε πολύ γρήγορα και ξαφνικά στο επίκεντρο των μέσων. “Είναι σαν ένας διαφορετικός κόσμος, ένας διαφορετικός πλανήτης. Ακόμα νιώθω σαν ταξιδιώτης μέσα σε αυτόν. Κάτι σαν ένας νομάς μέσα σε αυτό το μέρος. Είναι απλώς τρελό. Είμαι τόσο ευγνώμων”, συνεχίζει.

Chrisean Rose for Instyle US

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη μιλά για την σχέση της με την μόδα, για τα κιλά που αναγκάστηκε να χάσει για χάρη του ρόλου της Billie Holiday, αλλά και τον εθισμό της στο sex και το πορνό που κατάφερε να ξεπεράσει μέσω της προετοιμασίας της για τον ρόλο. Η Day αναφέρεται επίσης στο κίνημα γύρω από τα δικαιώματα των μαύρων γυναικών και εξομολογείται πως αποδέχεται και αγαπά τον εαυτό της, βιώνοντας την πραγματική γυναικεία φύση και την ομορφιά της μακριά από στερεότυπα.

Chrisean Rose for Instyle US

Μία συναρπαστική γυναίκα που θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον.Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Chrisean Rose for Instyle US

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ