Γιάννης Φετφατζίδης: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Η χαρά τους δεν περιγράφεται! Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τη σύζυγό του Δήμητρα Πνευματικού, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, σε λίγους μήνες αναμένεται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους, το οποίο είναι κοριτσάκι. Η ευτυχία του ποδοσφαιριστή, μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη που στον τελευταίο του αγώνα στις 4 Μαΐου, όταν σκόραρε για την ομάδα του, δεν δίστασε να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση, βάζοντας την μπάλα μέσα από τη φανέλα του, ενώ αφιέρωσε αυτό το γκολ στην αγαπημένη του σύντροφο.

Ο Γ. Φετφατζίδης, που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Άρη, ζει με τη γυναίκα της ζωής του τους τελευταίους μήνες στο Κατάρ, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Κορ. Τόσο ο διεθνής ποδοσφαιριστής όσο και η σύζυγός του, η οποία έχει «παγώσει» την καριέρα της προκειμένου να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Ντόχα, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε ένα νέο τρόπο ζωής. «Είμαστε στο Κατάρ από τον Οκτώβριο. Εδώ δεν εργάζομαι, είμαι αστυνομικός και έχω πάρει άδεια άνευ αποδοχών για να ακολουθήσω τον Γιάννη», είχε δηλώσει στην «R» η Δ. Πνευματικού. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούλιο και διακαής πόθος και των δύο ήταν πολύ σύντομα να αποκτήσουν παιδιά. «Ο Γιάννης έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια, οπότε, αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός, θα έχουμε παιδάκι εδώ», είχε πει η Δήμητρα λίγο μετά την έλευση του 2021. Και η ευχή της έγινε πραγματικότητα.

Επιστροφή στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους ήρθαν στην Ελλάδα μετά από πολλούς μήνες, για να συναντήσουν τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ