Εριέττα Μανούρη- Αναστάσης Ροϊλός: Η γνωριμία στις “Άγριες Μέλισσες” και η συγκατοίκηση

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Το ότι ο ζεν πρεμιέ Αναστάσης Ροϊλός και η λαμπερή ηθοποιός Εριέττα Μανούρη γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Άγριες μέλισσες» (εκείνη υποδύθηκε τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη) το αποκαλύψαμε εδώ και αρκετό καιρό. Όπως αποκαλύψαμε και ότι η σχέση τους ολοένα και δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αρραβωνιαστεί, όπως γράφτηκε πρόσφατα. Δεν αντάλλαξαν βέρες, ούτε πάνε… τρέχοντας για γάμο, όπως φημολογείται. Είναι πολύ ερωτευμένοι και, μάλιστα, μετά το «crash test» που πέρασαν μέσα στην καραντίνα μένοντας μαζί, πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τη δική τους «φωλιά» στην περιοχή της Κυψέλης, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές. Αποφάσισαν μεν να συγκατοικήσουν, χωρίς όμως να σκέφτονται να επισημοποιήσουν άμεσα τη σχέση τους.

Οι δυο τους κάνουν κοντινούς περιπάτους στη Φωκίωνος Νέγρη και στο Πεδίον του Άρεως, ενώ συχνά παίρνουν τη μηχανή και κατεβαίνουν για βόλτα στην παραλιακή. Απολαμβάνουν τον έρωτά τους και τη μεταξύ τους χημεία, ενώ προχωρούν χωρίς να βιάζονται για περαιτέρω δεσμεύσεις.

Έρχονται οι «Πεταλούδες»

Μπορεί να μην ετοιμάζονται για γάμο ο Αν. Ροϊλός και η Ερ. Μανούρη, όμως «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά θεατρικά σε μια φιλόδοξη παραγωγή, που ετοιμάζει η κορυφαία σκηνοθέτις Ρέινα Εσκενάζυ.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ