Τζορτζ Μάικλ: Πρώην σύντροφός του θα πάρει μερίδιο από την περιουσία του

Σε συμφωνία με την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ ώστε να πάρει μερίδιο από την περιουσία των 97 εκατ. λιρών του αείμνηστου σουπερστάρ, έφθασε ο πρώην σύντροφός του Κεν Γκος, έμπορος Τέχνης από το Τέξας. Ο ίδιος ο Τζορτζ Μάικλ στη διαθήκη του δεν άφησε ούτε λίρα στον Γκος όπως και στον σύντροφό του τη στιγμή του θανάτου του Φάντι Φαουάζ προκαλώντας αντιδράσεις και στους δύο. Μάλιστα, οι διαχειριστές του Τζορτζ Μάικλ, η αδελφή του Γιόντα και ο συνεργάτης του Κρίστοφερ Οργκ, δήλωσαν ότι “ο Κένι δεν θα πάρει λίρα”.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πλέον οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία, έπειτα από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία όμως παραμένει εμπιστευτική. Ο Κένι είχε στο παρελθόν ζητήσει 15.000 αγγλικές λίρες τον μήνα, ισχυριζόμενος ότι δεχόταν οικονομική υποστήριξη από τον εκλιπόντα τραγουδιστή, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους το 2009.

Ο Τζορτζ και ο Κένι ήταν μαζί για 13 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες το 1996, οκτώ χρόνια μετά που ο Μάικλ μετακόμισε στην Αμερική. Ο ίδιος ο Γκος είχε παραδεχθεί ότι είχαν ανοιχτή σχέση και πως ο σουπερστάρ της βρετανικής μουσικής σκηνής του περιέγραφε τις περιπέτειές του.

Ο χωρισμός τους ήρθε 13 χρόνια αργότερα, αλλά επιβεβαιώθηκε μόνο το 2012 από τον ίδιο τον τραγουδιστή στη σκηνή λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι ο Kένι κι εγώ δεν είμαστε μαζί, εδώ και δυόμισι χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Μου έφερε μεγάλη χαρά αλλά και πόνο. Η ερωτική μου ζωή είναι πιο ταραχώδης από ποτέ, και είμαι τόσο λυπημένος για τη σχέση μου με τον Κένι. Λυπάμαι για κάθε πόνο που του έχω προκαλέσει».

Παρά τον χωρισμό τους, ο Κένι συνέχισε να στηρίζει τον σταρ, συνοδεύοντάς τον σε μια δικαστική ακρόαση έναν χρόνο αργότερα και το 2011 τον επισκέφτηκε σε νοσοκομείο την Αυστρίας όταν υπέστη πνευμονία.

Ο Τζορτζ Μάικλ, πέθανε στο σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του μοιράστηκε μεταξύ των αδελφών του Μέλανι και Γιόντα και μικρότερο κομμάτι στον πατέρα του, στους στενούς φίλους και συνεργάτες του.

Πηγή: Daily Mail, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ