Νίκος Μπάρκουλης: Δεν είμαι πια ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, έφτιαξα το δικό μου όνομα

Ο Νίκος Μπάρκουλης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο έπειτα από παράφραση δήλωσής του στο Tik Tok σχετικά με τον πατέρα του. O γιος του θρυλικού Ανδρέα Μπάρκουλη αναφέρθηκε μέσα σε ένα challenge του Tik Tok στον πατέρα του και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατό του. «Πάντα θα μου λείπει, πάντα θα είναι κομμάτι μου. Σκέφτομαι για κάθε μου κίνηση ‘θα ήταν περήφανος για αυτό;’. Αλλά στην τελική μετά σκέφτομαι ‘πατέρας σου ήταν, πάντα θα είναι περήφανος’ και προχωράω».

«Μέχρι τα 18 μου ένιωθα ότι πρέπει να προστατέψω το όνομά μου ό,τι και να γίνει, μέχρι που με το tik tok άρχισα να φτιάχνω ένα δικό μου όνομα. Δεν είμαι πια ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, είμαι ο Νίκος Μπάρκουλης. Άλλο Αντρέας, άλλο Νίκος» τόνισε.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το trend της δημοφιλούς πλατφόρμας ο Νίκος Μπάρκουλης έπρεπε να δώσει το χέρι του στο άτομο που του κατέστρεψε τη ζωή, με τον ίδιο να επιλέγει τον πατέρα του, αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι “έφυγε” πολύ νωρίς και δεν πρόλαβε να τον χαρεί. Αμέσως, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία έγραφαν ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης κατέστρεψε τη ζωή του γιου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ