Μιχάλης Σαράντης: Ένιωθα τρομερές ενοχές – Ο θάνατος που τον στιγμάτισε – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 “Φαμίλια” και στον θάνατο του κολλητού του φίλου που τον στιγμάτισε.

“Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και γενικότερα τη ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Ήμασταν αρχές Β’ Γυμνασίου. Αρρώστησε στα τέλη της ΣΤ’ Δημοτικού και άντεξε έναν χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα… Η μεγάλη μου ανάγκη και η ομορφιά για μένα είναι να είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο. Για αυτό το λαμπρό παιδί που έφυγε νωρίςς. Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες κι όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει, πήρα μπόι, και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί”, είπε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ‘Η Φαμίλια’ αποκάλυψε πως είπε το “ναι”, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει. “Είχα ανάγκη προσωπική, να βάλω τρικλοποδιά σε οποιαδήποτε σοβαροφάνεια υπάρχει γύρω από εμένα. Ήθελα να κάνω κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο από ότι με έχει δει ο οποιοσδήποτε και εκ διαμέτρου αντίθετο από ότι με έχω συνηθίσει εγώ να κάνω”, ανέφερε ο ηθοποιός.

“Εγώ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω γιατρός, ποδοσφαιριστής. Δεν έλεγα ποτέ ότι θέλω να κάνω αυτό στη ζωή μου… Η οικογένεια μου το δέχτηκε πολύ θερμά… Είναι πολύ σημαντικό να μην έχει απωθημένα”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ