Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: Για δυόμισι μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ηθοποιός Θάνος Καλήωρας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το θέατρο, την τηλεοπτική σειρά που συμμετέχει και για την εγγονή του.

“Περνάμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, τα θέατρα παραμένουν κλειστά, ευελπιστούμε τώρα με το εμβόλιο να αλλάξει η κατάσταση. Το καλοκαίρι οπωσδήποτε θα γίνουν κάποιες δουλειές αλλά το κυρίαρχο είναι τι θα γίνει τον χειμώνα. Πάρα πολύς κόσμος του πολιτισμού είναι τελείως απενεργοποιημένος και αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο”, είπε ο Θάνος Καληώρας.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική” ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Είμαι πανευτυχής στο σίριαλ. Ήταν ιδιαίτερη η χαρά όταν με φωνάξαν και έχω να πω τα καλύτερα όσον αφορά το θέμα της παραγωγής”.

Αναφερόμενος στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου ο Θάνος Καληώρας δήλωσε ότι καλώς τοποθετήθηκαν τα θύματα. “Πολύ καλά έγινε και σωστά τοποθετήθηκαν για κάποιους ανθρώπους που όταν άκουσα κάποια πράγματα που έχουν κάνει έπεσα από τα σύννεφα… Αν είσαι ένα κάθαρμα στη ζωή σου, στη συμπεριφορά σου, στον τρόπο λειτουργίας σου και συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο σε αθώα πλάσματα δεν μπορεί να είσαι ιερό τέρας στη σκηνή”.

“Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου. Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μία καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μία υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ”, σημείωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες με τις επεμβάσεις ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς. Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση. Με την εγγονή μου απολαμβάνω να κάνω ότι έκανα και με τον γιο μου, τα πάντα. Η εγγονή μου είναι ένα εξαίρετο πλάσμα, ένα θεϊκό πλάσμα και τη λατρεύω. Έχω τρομερή αδυναμία στον γιο μου, είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ