Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε πως το σεξ δεν ήταν “ενδιαφέρον” κατά την τελευταία της εγκυμοσύνη

Όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η Hilary Duff δήλωσε πως έβλεπε το sex σαν ένα “βοηθητικό – διασκεδαστικό εργαλείο”, για να μείνει συνδεδεμένη με τον άνδρα της Matthew Koma, αλλά σε μία εμφάνισή της στο Informed Pregnancy Podcast, εξήγησε ότι τα πράγματα άλλαξαν με την τρίτη εγκυμοσύνη της. Μιλώντας στον Dr. Elliot Berlin, η Duff εξήγησε πως απλώς δεν ενδιαφερόταν για το sex κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης στην κόρη της Mae James, που καλωσόρισαν μαζί με τον σύζυγό της Koma στις 24 Μαρτίου.

“Το sex πραγματικά δεν με ενδιέφερε καθόλου σε όλο αυτό το διάστημα”, είπε. “Προς το τέλος, που με την Banks το ένιωθα σαν ένα βοηθητικό – διασκεδαστικό εργαλείο, αυτή τη φορά είπα πως όχι, αυτό δεν είναι για μένα”. Η Duff σημείωσε πως η έλλειψη της επιθυμίας της για sex την έκανε να νομίζει πως θα αποκτήσει αγόρι. Συγκρίνοντάς το με το πως ένιωθε όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Banks, μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Όμως συνειδητοποίησε ότι η αλλαγή μπορεί να έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός, ότι ήταν μητέρα δύο παιδιών και περίμενε ένα τρίτο.

“Πίστευα ότι θα έκανα αγόρι, γιατί με την Banks ήμουν εντελώς πεσμένη, ενώ με αυτό το μωρό ήταν σαν… Δεν ξέρω, εάν ήταν ίσως το γεγονός ότι έχω περισσότερα παιδιά και προσπαθούσα να συμβαδίσω με όλους, που με έκανε να νιώθω εξαντλημένη το βράδυ και απλώς πραγματικά δεν είχα χρόνο,” πρόσθεσε. “Ένιωθα ότι ήμουν λίγο πιο προστατευτική με το σώμα μου αυτή τη φορά”.

Η Duff και ο Koma έχουν δύο παιδιά μαζί: τις κόρες τους Banks και Mae. Εκείνη έχει ακόμη έναν γιο, τον Luca Cruz, από την προηγούμενη σχέση της με τον παίκτη hockey Mike Comrie.

ΠΗΓΗ: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ