Κλόε Καρντάσιαν: Βγήκε από τα ρούχα της μετά το… σκάνδαλο του Photoshop

Μία φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που δεν την κολάκευε και δεν είχε υποστεί επεξεργασία διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες στα social media προκαλώντας σάλο για το photoshop, στο οποίο υποβάλλουν οι αδελφές Καρντάσιαν τις φωτογραφίες τους προτού τις δημοσιεύουν προωθώντας μία πλασματική εικόνα.

Ωστόσο, η μικρότερη αδελφή Καρντάσιαν αποφάσισε να αντεπιτεθεί και να απαντήσει όπως μόνο μία Καρντάσιαν θα έκανε. Βγήκε από τα ρούχα της και επέδειξε τις καμπύλες, τους κοιλιακούς της και γενικώς το σώμα της όπως είναι και όχι όπως φαινόταν στη φωτογραφία που η ίδια θέλει να “θάψει”. Μάλιστα, συνόδευσε το βίντεο που δημοσίευσε με ένα μακροσκελές σχόλιο εκφράζοντας την απίστευτη πίεση που αισθανόταν να είναι τέλεια και τη μακρόχρονη μάχη της για την εικόνα του σώματός της.

“Γεια σας παιδιά, αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου χωρίς επεξεργασία και φίλτρα. Η φωτογραφία που αναρτήθηκε αυτήν την εβδομάδα είναι όμορφη. Αλλά σαν κάποια που παλεύει με την εικόνα του σώματός της όλη της τη ζωή, όταν κάποιος βγάζει μια φωτογραφία που δεν την κολακεύει ή δεν καταγράφει το σώμα της όπως είναι μετά την τόση προσπάθεια για να φθάσει σ’ αυτό το σημείο -και τη διανέμει παντού- θα έπρεπε να έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις να μην διανεμηθεί, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι” σημείωσε η Κλόε.

Παράλληλα επεσήμανε: “Πραγματικά, η πίεση, η διαρκής γελοιοποίηση και η κριτική σε όλη μου τη ζωή να είμαι τέλεια και να αντεπεξέρχομαι στα στάνταρ των άλλων για το πώς θα έπρεπε να μοιάζω, έχουν γίνει αβάσταχτες. “Η Κλόε είναι η χοντρή αδελφή”, “Η Κλόε είναι η άσχημη αδελφή”, “Ο μπαμπάς της δεν πρέπει να είναι ο αληθινός μπαμπάς της επειδή είναι τόσο διαφορετική”. “Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να χάσει αυτό το βάρος θα είναι με επέμβαση”. Να συνεχίσω;” έγραψε με πικρία η τηλεπερσόνα που πάντα την υπερσκίαζαν οι μεγαλύτερες αδελφές της Κιμ και Κόρτνεϊ.

“Αλλά ποιος νοιάζεται πώς αισθάνεται επειδή μεγάλωσε μέσα σε μια ζωή με προνόμια. Επίσης, είναι σε reality show οπότε έχει υπογράψει για όλο αυτό. Φυσικά δεν ζητώ τη συμπόνοια σας αλλά να αναγνωρίσετε ότι είμαι άνθρωπος” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ