Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σοκαρισμένος με τη διαστρέβλωση της αλήθειας από τον Χάρι

Σοκαρισμένος έμεινε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά τη συνέντευξη του αδελφού του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τώρα αισθάνεται άβολα να μιλήσει μαζί του, σύμφωνα με πηγή στο Us Weekly.

Στη διάρκεια της μετάδοσης ο Χάρι υπονόησε το μέγεθος της φερόμενης ρήξης ανάμεσα στα δύο αδέλφια, υποστηρίζοντας ότι η σχέση τους τώρα έχει χώρο, αλλά πρόσθεσε ότι ήλπιζε ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές. Συνέχισε λέγοντας ότι έχει τραβήξει διαφορετικά μονοπάτια με τον Ουίλιαμ λέγοντας: “Αγαπώ τον Ουίλιαμ πολύ, είναι αδελφός μου, περάσαμε μαζί από την κόλαση, έχουμε κοινή εμπειρία, αλλά ήμασταν σε διαφορετικά μονοπάτια”.

Μέρες μετά ο Χάρι φέρεται να έδωσε πληροφορίες για τη συζήτηση που είχε με τον Ουίλιαμ στην Γκέιλ Κινγκ η οποία βγήκε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο και είπε ότι οι συζητήσεις των δύο αδελφών δεν ήταν παραγωγικές, προκαλώντας μεγαλύτερη ταραχή στον Δούκα του Κέμπριτζ με αυτήν τη διαρροή. Μιλώντας στο Us Weekly, πηγή υποστήριξε: “Λέει πως ήταν πολύ φθηνό χτύπημα να διαρρεύσει λεπτομέρειες από το ιδιωτικό τους τηλεφώνημα και πως έχει διαστρεβλώσει την αλήθεια”

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Δούκας του Κέμπριτζ, τώρα, αισθάνεται άβολα, να μιλήσει με τον Χάρι στο τηλέφωνο και αισθάνεται πως μελλοντικές συνομιλίες μπορεί να τον θέσει υπό κίνδυνο να εκτεθεί. “Ρισκάρει να συμβεί το ίδιο πράγμα ξανά” τόνισε η ίδια πηγή.

σχολίασε κι εσύ