Βίκυ Κάβουρα: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι ξανά με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Της Νίκης Κώτσου,

Με μεγάλη έκπληξη, η Βίκυ Κάβουρα ενημερώθηκε για όλα όσα γράφονται για την ίδια και για τον πρώην σύντροφό της, τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Μάλιστα, βρέθηκε σε μεγάλη αμηχανία και αρκετά ενοχλημένη απάντησε στη Realnews. «Δεν ισχύει η επανασύνδεση. Δεν συνηθίζω να επιστρέφω σε κάτι παλιό», λέει για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, που διήρκεσε ενάμιση χρόνο και έληξε το 2015. Από τότε η εντυπωσιακή ηθοποιός προχώρησε στη ζωή της και, μάλιστα, είχε κάνει σχέση με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο, η οποία, όμως, δεν άντεξε στον χρόνο και τελείωσε πέρυσι. «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και οι χωρισμοί υπάρχουν. Αν ήταν όλα καλά, δεν θα υπήρχαν χωρισμοί. Αν δεν πάει καλά κάτι, το σωστό είναι να προχωράς στον χωρισμό και όχι σε συμβιβασμούς και καταπίεση. Όταν μένεις σε μια σχέση μόνο για τον κόσμο, τότε ζεις ένα ψέμα. Ζεις τη ζωή μιας άλλης. Εμένα αυτά (σ.σ.: οι χωρισμοί) δεν με ρίχνουν. Με απασχολεί περισσότερο ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Ο μπαμπάς μου πρόσφατα αντιμετώπισε ένα θέμα, αλλά τώρα είναι όλα καλά. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να με ρίξει».

Φυσικά, δεν αρνείται πως ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή και στην ισορροπία της: «Όταν είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά, πετάω. Τα κάνω όλα πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο όμορφα. Λειτουργώ πιο καλά όταν είμαι ερωτευμένη».

«Ο έρωτας πρέπει να είναι απόλαυση και όχι τιμωρία»

Η Β. Κάβουρα δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί πάνω στο σοβαρό θέμα με τις καταγγελίες ανδρών και γυναικών για λεκτική, σωματική βία, αλλά και σεξουαλική κακοποίηση, που ξέσπασε στον χώρο του θεάτρου: «Με πολλή στενοχώρια το παρακολουθώ. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση, αλλά θέλω να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές. Θέλω έναν άλλον κόσμο που ο έρωτας θα είναι απόλαυση. Όχι με βία -ακόμη και έμμεση βίαιη με εκβιασμό. Ο έρωτας πρέπει να είναι απόλαυση και όχι τιμωρία. Λεκτική επίθεση όλοι μας έχουμε υποστεί».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ