Φωτεινή Ντεμίρη: Η εξομολόγησή της για την παρενόχληση που βίωσε

Η Φωτεινή Ντεμίρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε όταν ήταν φοιτήτρια.

“Έχω βιώσει βία αλλά όχι στο θέατρο. Όταν ήμουν φοιτήτρια ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου, και ήθελα να βρω μια δουλειά για να συμπληρώσω το ποσό και να πάω στη Νέα Υόρκη”, τόνισε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη και πρόσθεσε:

“Πήγα σε μια δουλειά και υποτίθεται θα ήμουν βοηθός γραμματέα κάποιου. Ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά που τον είδα και υποτίθεται με προσέλαβε. Μείναμε όλη τη μέρα μαζί και αργά το απόγευμα αυτός μου την έπεσε. Εγώ φώναζα και του έλεγα ότι ξέρει η συγκάτοικός μου πού είμαι για να τον κάνω να φοβηθεί.Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Εννοείται ότι έφυγα από τη δουλειά. Το είπα στη συγκάτοικό μου και μετά δεν το ανέφερα ξανά γιατί με τάραζε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ