Γιώργος Κακοσαίος: Η απόφαση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και η σχέση με τον Πλούταρχο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για την απόφαση του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 17 ετών όπου έπαιζε ως τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό, ενώ είπε και γιατί δεν άλλαξε το επώνυμο του, παρ’ όλο που ο πατέρας του το έκανε.

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Πρόσθεσε όμως πως αρχικά η μητέρα του δεν ήταν και πολύ υποστηρικτική, όμως πρόσφατα την έπεισε για το ταλέντο του σε σημείο πλέον να είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

«Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει την χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο» πρόσθεσε τρυφερά ο νεαρός τραγουδιστής. «Μου είχε πει ο πατέρας μου, «αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού». Και όντως τον ακούω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ