Μέγκαν Μαρκλ: Πρώην συμπρωταγωνιστής της τα “χώνει” για τη συνέντευξη στην Όπρα

Κατά το κοινό ελληνικό “εδώ ο κόσμος χάνεται…” αντιμετώπισε πρώην συμπρωταγωνιστής της Μέγκαν Μαρκλ τη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, χαρακτηρίζοντας το ως “ασήμαντο γεγονός” δεδομένων των προβλημάτων όπως η παγκόσμια πανδημία.

Ο Γουέντελ Πιρς, που είχε υποδυθεί τον δικηγόρο πατέρα της Μέγκαν στο δικαστικό δράμα Suits, είπε στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό LBC: “Σήμερα, 3.000 άνθρωποι θα πεθάνουν στις ΗΠΑ από κορονοϊό. Εκατοντάδες άνθρωποι θα πεθάνουν, ακόμη και αυτήν την ώρα, στη Βρετανία” είπε ο ηθοποιός, γηγενής της Νέας Ορλεάνης που έχει συμμετοχές και στις ταινίες “The Wire” και “Jack Ryan”.

“Όμως, αντί να επικεντρωθούμε στις πληγές του θανάτου που βιώνουμε, όλοι, από το πριγκιπικό ζευγάρι και το Παλάτι στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το CBS είναι απασχολημένοι να επικεντρώνονται στο ασήμαντο” πρόσθεσε ο ηθοποιός. “Είναι όλα γεμάτα από ήχο και οργή, δεν σημαίνουν τίποτα” επεσήμανε ο Πιρς ενώ για την επακόλουθη ρήξη επικαλέστηκε τον “Μακμπέθ” του Σαίξπηρ. Ο Πιρς επεσήμανε ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ σε βάθος με τη Μαρκλ σχετικά με τον ρατσισμό: “Δεν συζητήσαμε ουσιαστικά το θέμα, εκτός από όσα ήταν στο σενάριο και τι συνέβαινε στις προσωπικές μας ζωές” είπε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ