Μέγκαν Μαρκλ: Νέο τρέιλερ από τη συνέντευξη με την Όπρα – “Τώρα είμαι έτοιμη να μιλήσω”

Ένα τέταρτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έδωσε στη δημοσιότητα το CBS, όπου η Δούκισσα του Σάσεξ δηλώνει έτοιμη να μιλήσει και πως αισθάνεται απελευθερωμένη να μιλήσει όπως θέλει χωρίς υποδείξεις ή καθοδηγήσεις από οποιονδήποτε.

Ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος παραμένει στο νοσοκομείο και πληθαίνουν οι φωνές που καλούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν να αναβάλουν την προβολή της πολυσυζητημένης συνέντευξης, αυτή αναμένεται να προβληθεί κανονικά, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τη δημοσιοποίηση του καινούργιου τρέιλερ.

Ήταν το 2018, λίγους μήνες πριν από τον γάμο της με τον Χάρι, που η θρυλική παρουσιάστρια προσέγγισε τη μέλλουσα Δούκισσα για να της ζητήσει συνέντευξη αλλά τότε είχε αρνηθεί, επειδή δεν ήταν “η σωστή στιγμή”. Όπως λέει η Μέγκαν θυμάται πολύ καλά ότι το είχαν συζητήσει αλλά “δεν μου επιτρεπόταν να έχω αυτήν την προσωπική συζήτηση μαζί σου επειδή έπρεπε να βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι στο ίδιο δωμάτιο” σημειώνει τώρα η Μέγκαν ενώ ερωτώμενη για ποιον λόγο αποφάσισε να μιλήσει τώρα λέει: “Για πολλούς λόγους, Είμαστε πλέον στην άλλη πλευρά, συνέβησαν πολλές εμπειρίες ζωής και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με έναν τρόπο που τότε δεν μπορούσα να σου πω ναι. Δεν ήταν δική μου επιλογή τότε. Οπότε σαν ένας ενήλικας που ζούσε πολύ ανεξάρτητη ζωή το να μπω σε μία τέτοια δομή που είναι πολύ διαφορετική από αυτό που φαντάζονται οι άνθρωποι. είναι πολύ απελευθερωτικό να μπορώ να έχω το δικαίωμα και το προνόμιο κατά κάποιους τρόπους να μπορώ να λέω ναι, είμαι έτοιμη να μιλήσω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ