Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση: Με κλείδωσε και με πέταξε στο κρεβάτι – Τον έγδαρα

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παραγωγό όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

“Εγώ μόλις είχα μπει σε μία δισκογραφική εταιρεία και είχα γνωρίσει τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μία δουλειά και είναι σεμνό και είναι κρατημένο και θέλει να προχωρήσει… Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μία γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα και έφυγα” είπε η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”.

“Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στα γραφεία της εταιρείας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή ουρλιάζοντας και έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρείας”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ