Έλενα Παπαρίζου: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο “καυτό” βιντεοκλίπ – ΒΙΝΤΕΟ

Η “number one” pop star της χώρας παρουσιάζει τις δικές της μουσικές «Αποχρώσεις» μέσα από 13 μοναδικά τραγούδια. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο album στο οποίο η Έλενα Παπαρίζου αναλαμβάνει να κάνει συμπαραγωγή, σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Κόκκινο. Παράλληλα, παρουσιάζει το #ProjectApohrosis. Πρόκειται για την οπτικοποίηση των 8 καινούργιων τραγουδιών του νέου της album «Αποχρώσεις» που κυκλοφόρησε πριν από μια εβδομάδα από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Πριν από λίγα λεπτά ανέβηκε στον λογαριασμό της στο youtube το νέο της… μωβ βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Αποχρώσεις”.

Η αρχή του project -στο οποίο κάθε βίντεο έχει τις δικές του αποχρώσεις- έγινε με την κυκλοφορία του νέου single του album “Deja Vu feat. Marseaux” που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των YouTube Trends. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του #ProjectApohrosis ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Αύριο θα κάνει πρεμιέρα το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Αποχρώσεις και την Πέμπτη το “Αδιέξοδο”.

Απόψε, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο«Ενώπιος Ενωπίω» την Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα μιλήσει τόσο για τα νέα μουσικά της μονοπάτια, τη νίκη στο The Voice, την προσωπική της ζωή και για πολλά άλλα.

Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν σε μουσική οι ARCADE, ο Μπάμπης Σάμης, ο PADE, οι Damian Magand, Kirsten Collins & Bosorg Etemad, ο Δημήτρης Ξυπολιάς, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Kim Διαμαντόπουλος και ο Levianth ενώ στίχους στις ολοκαίνουργιες επιτυχίες της Έλενας έχουν χαρίσει οι ARCADE, η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η Ρενέ, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Solmeister και ο iLLEOo. Στο τραγούδι «Μίλα Μου» μάλιστα το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, συμμετέχει και η ίδια η Έλενα τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ που κυκλοφόρησε πριν από λίγο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ