Παπαρίζου: Έχω κάνει botox δύο φορές – Ένιωθα φυλακισμένη – Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πως έχει κάνει μπότοξ δύο φορές στη ζωή της.

“Έχω κάνει μπότοξ δύο φορές. Και τις δύο φορές ένιωθα πάρα πολύ φυλακισμένη. Δεν μπορούσα να εκφραστώ. Θέλω να «πονέσω» την ώρα που τραγουδάω. Κάπως με πάγωσε όλο αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Είναι κάτι που για την ώρα δεν με απασχολεί” ανέφερε η Έλενα Παραρίζου.

“Μέσα μου έχω κάτι που λέω ότι ειδικά μετά τα 33 μου χρόνια νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Δεν νιώθω ποτέ ότι θα ήθελα να ξαναπάω πίσω στην ηλικία μου. Νιώθω ότι είμαι καλά, ότι φροντίζω όσο μπορώ καλά τον εαυτό μου και αγαπάω αυτά τα πράγματα που μου συμβαίνουν, ακόμα και οι αλλαγές που γίνονται στο σώμα, ειδικά μετά τα 35 στις γυναίκες” πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

“Τα χωνεύω και τα καταλαβαίνω αυτά που μου συμβαίνουν και «it’s ok». Αυτή είναι η ζωή. Νομίζω ότι αυτό μου δίνει το περιθώριο να απολαμβάνω τη νέα γενιά. Πρέπει να χαιρόμαστε κάθε ηλικία για αυτό που είναι, και να ζούμε με την πραγματικότητα” κατέληξε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ