Ιμάν: Η ζωή μετά τον Ντέιβιντ Μπόουι – Ορκίζεται ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί

Η Ιμάν επιμένει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί μετά τον θάνατο του λατρεμένου της συζύγου Ντέιβιντ Μπόουι το 2016. Το supermodel, 65 ετών, που έχει παντρευτεί τρεις φορές, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar για το τεύχος Φεβρουαρίου κι ενώ στις 10 Ιανουαρίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατό του. Η σχέση τους διήρκεσε από το 1990 έως το 2016.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί αποκαλεί τον Μπόουι την αληθινή της αγάπη, αν και παραδέχεται πως νιώθει μοναξιά στη νέα της ζωή στην εξοχή. “Ο Ντέιβιντ είναι στις καρδιές και το μυαλό μας σε καθημερινή βάση, για όλους εμάς. Αυτός ήταν η αληθινή μου αγάπη. Η κόρη μου κάποτε με ρώτησε αν θα ξαναπαντρευτώ και της απάντησα ποτέ. Κρύβεται από τη θέα μας. Οι θαυμαστές του είναι ακόμη γύρω, η μουσική του είναι ακόμη επίκαιρη. Την ημέρα του θανάτου του, πήγα πεζοπορία και μία σιαλία (bluebird) πέταξε από μπροστά μου. Μία σιαλία απ’ όλα τα πράγματα”.

Για τη μοναχική ζωή της στην εξοχή είπε: “Είμαι κορίτσι της πόλης αλλά τώρα εκτιμώ την εξοχή. Πάω για πεζοπορία κάθε μέρα, έχω υπέροχη θέα στα βουνά που αλλάζει πραγματικά κάθε λίγα λεπτά. Ο Ντέιβιντ ήταν ζωγράφος, η κόρη μου είναι ζωγράφος. Ποτέ δεν ζωγράφισα στη ζωή μου, οπότε ξεκίνησα. Έμαθα πως δεν χρειάζεται να είσαι καλός σε κάτι για να ασχοληθείς μαζί του. Απλώς κάν΄το με τον τρόπο σου. Με πιάνει η μοναξιά μερικές φορές αλλά είμαι από αυτούς τους ανθρώπους, ευτυχώς, που τους αρέσει η μοναξιά τους” .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ