Τζορτζ Μάικλ: Πωλήθηκε το αρχοντικό του στην “γκρίζα αγορά” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Θαυμαστής του Τζορτζ Μάικλ είναι ο αγοραστής του αρχοντικού του με τα επτά υπνοδωμάτια στο βόρειο Λονδίνο. Ο Στέφεν Κάμερον που είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, δήλωσε στην Daily Mail ότι ανυπομονεί να μετακομίσει στην περιοχή του Highgate και πως αναζητούσε τέσσερα χρόνια νέο σπίτι. “Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Τζορτζ Μάικλ οπότε αυτό είναι ακόμη καλύτερο τώρα” είπε επίσης. “Ξέρω πολύ καλά την περιοχή και ζούσα σ’ αυτήν την περιοχή του βότειου Λονδίνου αρκετά χρόνια. Είναι όμορφο σπίτι και όλη η οικογένεια είνα ιχαρούμενη” επεσήμανε αν και ακόμη δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία που θα μετακ9ομίσουν στο αρχοντικό με την Κλερ Χάρισον και τα τρία τους παιδιά: “Δεν ξέρουμε πότε θα μετακομίσουμε αλλά σκοπεύουμε να ζήσουμε εκεί για πολλά χρόνια” τόνισε.

Το αρχοντικό είναι γνωστό ως “Grove”. Προηγουμένως νοικιαζόταν σε αστέρες για 15.000 λίρες την εβδομάδα και ήταν αρκετό καιρό στην “γκρίζα αγορά” εκεί όπου οι μεσίτες αναζητούν σιωπηλά και ιδιωτικά αγοραστές. Συγκεκριμένα, η γκρίζα ή ήσυχη αγορά είναι το αντίθετο από την ελεύθερη αγορά, με τους μεσίτες να στοχεύουν στους κατάλληλους αγοραστές. Δεν διαφημίζεται η πώληση, δεν υπάρχουν αγγελίες ούτε πληροφορίες για την έκταση ούτε φωτογραφίες.

Ο Κάμερον αγόρασε το πολυτελές σπίτι αντί 19 εκατ. λιρών, δηλαδή περίπου 25 εκατ. δολ., ενώ ο Μάικλ το είχε αγοράσει το 2002 αντί 7,65 εκατ. λιρών. Οι περισσότεροι υπολόγιζαν την αξία του ακινήτου γύρω στα 12 εκατ. λίρες (15,9 εκατ. δολάρια) και δεδομένου ότι πουλήθηκε σχεδόν στο διπλάσιο ποσό έκανε τεράστια εντύπωση. Σ’ αυτήν την έπαυλη ζούσε ο Τζορτζ Μάικλ με τον σύντροφό του Κένι Γκος έως το 2009, ενώ είχε γειτόνισσα την Κέιτ Μος η οποία έχει παραδεχθεί πως σκαρφάλωνε με σκάλα στον φράχτη για να μπει στον χώρο της πισίνας και να κάνει τα πάρτι της. Το αρχοντικό διαθέτει 7 υπνοδωμάτια ενώ χρίστηκε το 1688 και ανακαινίστηκε τη δεκαετία του 1930. Αργότερα πρόσθεσαν πισίνα στον κήπο. Η έπαυλη εικάζεται ότι πωλήθηκε από τον πατέρα του Κυριάκο Παναγιώτου και τα χρήματα θα πάνε στην οικογένειά του. Το αρχοντικό βρίσκεται μόλις 25 λεπτά από τα στούντιο της Warner Bros. στο Χερτφορντσάιρ, όπου γυρίζονται ταινίες όπως ο Χάρι Πότερ, ο Τζέιμς Μποντ και το Goldeneye αλλά και το Star Wars: The Phantom Menace. Πριν από τον Τζορτζ Μάικλ, ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήταν η Άνι Λένοξ. Όταν ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε, φέρεται η αδελφή του Μέλανι να ζούσε εκεί, ώσπου πέθανε κι εκείνη τα Χριστούγεννα του 2019, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αστέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ