Διάσημος ηθοποιός μπήκε για απεξάρτηση 60 ημερών από το αλκοόλ και την κοκαΐνη

Ο διάσημος κωμικός John Mulaney μπήκε για απεξάρτηση από την κοκαΐνη και το αλκοόλ, διάρκειας 60 ημερών. O ηθοποιός είναι εθισμένος,, όπως επιβεβαίωσε πηγή στη NY POST, και επιβεβαίωσε ότι ο 38χρονος ηθοποιός μπήκε σε εγκατάσταση αποκατάστασης της Πενσυλβανίας από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο σταρ του Netflix και του “Saturday Night Live” είχε μιλήσει δημόσια για τον αγώνα με τις ουσίες και το αλκοόλ και είχε αφηγηθεί ιστορίες για πάρτι και συνταγογραφούμενες ουσίες αλλά και παράνομη κατάχρηση ναρκωτικών από νεαρή ηλικία. Για πρώτη φορά έγινε νηφάλιος στην ηλικία των 23 ετών.

«Οι φίλοι και η οικογένεια του Τζον είναι ευχαριστημένοι που επιτέλους παίρνει κάποια βοήθεια και εστιάζει στην υγεία του. Οι θαυμαστέ του γνωρίζουν ότι πάλευε από παλιά με αυτό και έχει μιλήσει ανοιχτά. Δυστυχώς, πάλεψε πάλι κατά τη διάρκεια της πανδημίας» τονίζει η πηγή.

Σε μια συνέντευξη πέρυσι, ο Mulaney αποκάλυψε ότι άρχισε να πίνει σε ηλικία 13 ετών. «Έπινα για προσοχή», είπε. «Ήμουν πραγματικά εξωστρεφής, και μετά όταν έγινε 12 ετών, δεν ήμουν. Δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ. Και μετά έπινα και ήμουν ξανά ξεκαρδιστικός” περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ