GNTM: Το τηλεφώνημα του Ηρακλή στη σύντροφό του – Σκέφτεται να χωρίσει; – ΒΙΝΤΕΟ

Οι παίκτες του GNTM μετά τη δοκιμασία στην Ελαφόνησο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ο Ηρακλής, μιας και είχε δει πρόσφατα την μητέρα του από κοντά, θέλησε να μιλήσει με τη σύντροφό του, την Αγγελική, αλλά το άβολο… τηλεφώνημα δημιούργησε αμφιβολίες για την πορεία της σχέσης τους.

Όταν άκουσε τη φωνή του στην άλλη άκρη της γραμμής ξαφνιάστηκε: «Μου κάνεις πλάκα… Έχω πάθει σοκ τώρα… Έχω πάθει σοκ… Είμαι σε σοκ».

Οι δυο τους συνομίλησαν για λίγα λεπτά, και στη συνέχεια ο Ηρακλής θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του για το ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης του.

«Η φάση είναι ότι έχω γνωρίσει άλλα άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Είναι σαν να έχεις ξεσυνηθίσει κάτι. Θα ξεκινήσει μία άλλη ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί εντελώς διαφορετική», είπε φανερά προβληματισμένος ο Ηρακλής.

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Ηρακλής είχε μπει στον διαγωνισμό η νεαρή Αγγελική είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» λέγοντας πως είναι δίπλα του και στηρίζει την απόφασή του να πάρει μέρος στον διαγωνισμό: «Θέλω πάρα πολύ να ακολουθήσει το όνειρό του και τον στηρίζω πολύ σε αυτό. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει γιατί είναι πολύ εντυπωσιακός και ιδιαίτερος. Χάρηκα όταν του ανακοινώθηκε ότι θα μπει στο σπίτι, αλλά ένιωσα και έναν κόμπο. Έχω γνωρίσει τη μαμά του, είναι πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ όμορφη. Συγκινήθηκε πάρα πολύ και είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον. Στην αρχή μου έστειλαν μηνύματα τύπου: είναι δικός μου, θα σου κάψω το σπίτι. Κάτω από τις φωτογραφίες μας έγινε ένας χαμός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ