Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Είναι ξανά μαζί – “Ξαναβρήκα την ευτυχία κοντά του”

Της Κορύνας Μανταγάρη

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η Ελένη Φουρέιρα παραµένει αισιόδοξη, επικοινωνώντας εν µέσω καραντίνας µε τον σύντροφό της, Αλµπέρτο Μποτία, και ανυποµονώντας για τη στιγµή που θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αν και έκαναν ένα διάλειµµα εννέα µηνών στη σχέση τους, είναι και πάλι µαζί, έτοιµοι να αποδείξουν ότι η χιλιοµετρική απόσταση δεν είναι ικανή να κρατήσει χωριστά ένα ερωτευµένο ζευγάρι. «Ξαναβρήκα την ευτυχία κοντά του», έχει εξοµολογηθεί η Ελ. Φουρέιρα σε φίλες της, που επιµένουν ότι αυτός έρωτας τής δίνει φτερά.

Love story

Οι δυο τους µετρούσαν τρία χρόνια σχέσης όταν αποφάσισαν τον Ιανουάριο το 2020 να ακολουθήσουν χωριστούς δρόµους. Οι υποχρεώσεις και τα προγράµµατά τους ήταν πολύ δύσκολο να συντονιστούν. Εκείνη έδινε συναυλίες σε διάφορα σηµεία της Ευρώπης, ενώ ταξίδεψε και στην Αµερική, όπου παρέµεινε αρκετές εβδοµάδες. Την ίδια στιγµή, εκείνος µόλις είχε πάρει µεταγραφή από την Αλ Χιλάλ σε άλλη οµάδα της Σαουδικής Αραβίας. Το διάλειµµα στη σχέση τους έµοιαζε µονόδροµος. Το ίδιο, όµως, και η επανασύνδεση λίγους µήνες αργότερα. Μπορεί λόγω της πανδηµίας οι δυο τους να µην µπορούν να βρεθούν, επικοινωνούν, όµως, καθηµερινά κάνοντας σχέδια για τη στιγµή της συνάντησής τους.

Προς το παρόν, η Ελένη απολαµβάνει την αγάπη και τα χάδια της σκυλίτσας της, ενός πανέµορφου σαρπέι που υιοθέτησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Την ονόµασε Μαϊµού, από τον τρόπο που κουνούσε την ουρά της, ενώ το ίδιο παρατσούκλι είχε και η ίδια, όταν ήταν µικρή. Η αλλαγή στην προσωπική της ζωή συνέπεσε µε τη µεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το νέο της single µε τίτλο «Light it up», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

«Η Ελένη δουλεύει πολύ σκληρά και δεν σταµατά να εξελίσσεται. Μπορεί η πανδηµία να έφερε τα πάνω κάτω στο πρόγραµµά της, ακυρώνοντας εµφανίσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αµερική, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Εκανε focus στη νέα δισκογραφική της δουλειά και κυκλοφόρησε το “Light it up”, το οποίο από τις πρώτες ηµέρες κυκλοφορίας του βρίσκεται στο top 10 των βρετανικών charts», λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της. Αυτό το διάστηµα η Ελ. Φουρέιρα βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας κοµµάτια για το νέο της LP, που, εκτός απροόπτου, θα κυκλοφορήσει στο τέλος ∆εκεµβρίου. Παράλληλα, σύµφωνα µε πληροφορίες, «φλερτάρει» και µε την τηλεόραση, αφού το όνοµά της ακούγεται για την παρουσίαση του νέου µουσικού σόου µε τίτλο «House of fame», που θα προβληθεί από τον Ιανουάριο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ