Χριστίνα Ορφανίδου για το ροζ βίντεο: Αν δεν είχα αποθέματα ψυχής θα είχα αυτοκτονήσει

Η Χριστίνα Ορφανίδου απασχόλησε αρκετά με την παρουσία της στο Big Brother, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, βγήκε στη δημοσιότητας ένα ροζ βίντεο από το παρελθόν της. Η επαγγελματίας παίκτρια Poker μίλησε στην εφημερίδα ON Time για τo ροζ βίντεο και την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της που την έστειλε στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει, γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι και δεν έχει αμφιβάλλει ούτε για μια στιγμή για μένα, ούτε την οικογένειά μου”, λέει η Χριστίνα Ορφανίδου και στη συνέχεια μίλησε και για τον ξυλοδαρμό που έχει υποστεί στο παρελθόν:

«Έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία από τον σύντροφό μου. Είχα σύντροφο, ο οποίος ήταν ζηλιάρης και κτητικός απέναντί μου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας προσπαθούσε να με υποτιμάει και να με υποβαθμίζει. Προσπαθούσε να με κάνει ενοχική για τη σεξουαλικότητα και την εμφάνισή μου και κάποια στιγμή η σχέση μας τέλειωσε, επειδή με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο πάτωμα και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Φυσικά, τον χώρισα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ