Βικτώρια Καρύδα: Αυτός είναι ο “φύλακάς” της με το αξέχαστο βλέμμα – ΦΩΤΟ

Έναν ασυνήθιστο επισκέπτη δέχτηκε η Βικτώρια Καρύδα στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Το μοντέλο και χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, βρήκε ένα άγριο πτηνό στη βεράντα της το οποίο μάλιστα όταν το πλησίασε δεν πέταξε για να απομακρυνθεί. Αντιθέτως έμεινε και την κοίταζε στα μάτια για 10 λεπτά. Πρόκειται για ένα γεράκι που σίγουρα δεν συνηθίζει να βρίσκει κανείς έξω από το σπίτι του, ούτε και αυτό να μένει ατάραχο όταν το πλησιάζει άνθρωπος σε τόση κοντινή απόσταση.

Η Βικτώρια Καρύδα, μοιράστηκε τη στιγμή που έζησε με τους φίλους της στο Instagram, γράφοντας πως πρόκειται για τον “φύλακά” της που είχε αξέχαστο βλέμμα. Η ανάρτησή της θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία απόδειξη σε όσους πιστεύουν στην μετεμψύχωση.

Το μοντέλο είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά, όταν ο σύζυγός της δολοφονήθηκε έξω ακριβώς από το σπίτι τους στη Βούλα. Έκτοτε έδωσε μάχη στο δικαστήριο για να τιμωρηθούν οι δράστες και τα κατάφερε. Πλέον, αν και δικαιωμένη, δεν σταματά να σκέφτεται τον πατέρα των παιδιών της.

Η ανάρτηση της Βικτώριας Καρύδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ