Η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που κάνει “ζημιά” με κροίσους στο Λονδίνο

Θραύση κάνει η εκρηκτική Αγγελική Δάρρα στο Λονδίνο. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανιζόταν για χρόνια στο ιστορικό Elysee, όπου γίνονται τα μεγαλύτερα γλέντια της ελληνικής ομογένειας, ενώ θεωρείται περιζήτητη σε φιέστες που οργανώνονται από Άραβες της βρετανικής πρωτεύουσας, αφού τραγουδά και στη δική τους γλώσσα.

Βρίσκομαι στο Λονδίνο τα τελευταία 4,5 χρόνια. Ήταν μία απόφαση που πήρα δύσκολα όμως εκείνη την περίοδο ήταν μονόδρομος λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στην οικογένειά μου. Αρχικά πήγα για τρεις μήνες που τελικά έγιναν χρόνια. Αυτό συνέβη επειδή η δουλειά πήγαινε πολύ καλά. Φυσικά έρχομαι στην Ελλάδα τουλάχιστον μία φορά στους δύο μήνες έστω για δύο ημέρες”, ανέφερε η ίδια μιλώντας στην Espresso.

Αναφορικά με τις εμφανίσεις της στο Elysee όπου στο παρελθόν έχουν σπάσει χιλιάδες πιάτα στα ελληνικά γλέντια, η Αγγελική Δάρρα αναφέρει ότι εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο μέχρι σήμερα.

“Τραγουδούσα εκεί για τρία χρόνια και επτά μήνες. Τα χιλιάδες πιάτα και τα αξέχαστα γλέντια είναι ακόμη γεγονός δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι Έλληνες πελάτες είναι ίσως λιγότεροι σε σχέση με το παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια το Elysee έχει και πολλούς Άραβες όπως επίσης και κόσμο από άλλες χώρες” λέει. Η ίδια πάντως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Άραβες. “Είναι γεγονός ότι οι Άραβες χαλάνε περισσότερα, ειδικά οι Άραβες του Λονδίνου. Γενικά τους αρέσει η ελληνική μουσική και τρελαίνονται με το σπάσιμο των πιάτων. Ο δικός τους τρόπος είναι τα tips (φιλοδωρήματα). Στο Λονδίνο στα περισσότερα μαγαζιά υπάρχει αυτό το έθιμο ακόμη. Έχει συμβεί σε πρόγραμμά μου να πέσουν και 2.500 λίρες. Σε δικές τους αραβικές βραδιές έχουν πέσει και πάνω από 10.000 λίρες σε tips” αποκαλύπτει η Αγγελική και συνεχίζει με ένα σκηνικό που της έχει μείνει αξέχαστο.

“Σε μία ελληνική βραδιά που έκανα σε ένα καζίνο του Λονδίνου, αφού τελείωσα το πρόγραμμά μου έμεινα να παίξω – γενικά δεν το έχω καθόλου με τον τζόγο, μια φορά στον χρόνο παίζω και βαριέμαι στα 15 λεπτά. Εκείνο το βράδυ μπροστά στα μάτια μου είδα κάποιον να χάνει 1.000.000 λίρες μέσα σε 20 λεπτά, χωρίς να στενοχωρηθεί απ, ό,τι φάνηκε”.

Με πληροφορίες από εφημερίδα Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ