Κρίστεν Στιούαρτ: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά της – Ο έρωτάς της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον -ΦΩΤΟ

Αν και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι στον χώρο του θεάματος εδώ και 20 χρόνια και έχει περίπου 40 ταινίες στο ενεργητικό της, αισθάνεται πως μόνο τώρα έχει μία ώριμη άποψη για τη ζωή της στο προσκήνιο. Μιλώντας στο τεύχος Νοεμβρίου του InStyle η σταρ που αγαπήσαμε στη σειρά ταινιών Twilight μίλησε ανοικτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της αλλά και για την απόφαση που πήρε μόλις συμπλήρωσε τα 30 της χρόνια. Η Στιούαρτ είπε πως μόνο σ’ αυτήν την ηλικία μπορεί να αντιληφθεί την πίεση που ένιωσε όταν τη χαρακτήρισαν “λεσβία” σε ηλικία 21 ετών. Πλέον θεωρεί τον εαυτό της queer, όπως προσδιορίζονται οι άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων.

Η σταρ είπε πως υπήρχε λόγος που ήταν τόσο προσεκτική με τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον: “Κάναμε ό,τι μπορούσαμε να μην φωτογραφηθούμε να κάνουμε πράγματα, πράγματα που δεν θα γίνονταν “δικά” μας”. Επίσης, ανακοίνωσε ότι την ημέρα που έγινε 30 χρονών έκοψε το κάπνισμα και το αλκοόλ. Όσο για τις πρώιμες ημέρες που έβγαινε με γυναίκες είπε: “Την πρώτη φορά που βγήκα με γυναίκα αμέσως με ρώτησαν αν ήμουν λεσβία”. Η πρώτη γυναίκα με την οποία τη συνέδεσαν ήταν η Αλίσια Καρτζάιλ, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016. “Είπα “Θεέ μου είμαι 21 χρονών”. Ένιωσα λες και ίσως κάποια πράγματα να πλήγωναν τους ανθρώπους με τους οποίους υπήρξα μαζί τους. Όχι επειδή ντρεπόμουν να δηλώσω ανοιχτά ότι είμαι γκέι αλλά επειδή δεν ήθελα να δώσω τον εαυτό μου στο κοινό. Με έναν τρόπο αισθάνθηκα ότι ήταν σαν κλοπή”. Πρόσθεσε ότι γνώριζε πως δεν ήταν ειλικρινής.

“Ήταν μια περίοδο της ζωής μου που ήμουν κάπως σαν φυλακισμένη” παραδέχεται. Μετά την Αλίσια είχε σχέση με τη Σόκο, τη Σεντ Βίνσεντ, τη Σάρα Μάξγουελ (2016-2019) και μετά με τη Σάρα Ντίνκιν (2018-2019). “Ακόμη και σε προηγούμενες σχέσεις μας που ήταν ετεροφυλόφιλες, κάναμε τα πάντα που μπορούσαμε να μην φωτογραφηθούμε να μην κάνουμε πράγματα που δεν θα γίνονταν δικά μας”. Οι ετεροφυλόφιλες σχέσεις της ήταν ο Ντέιβιντ και ο Πάτινσον (2009-2013), ο Μάικλ Ανγαρανό (2005-2009) και ο αείμνηστος Άντον Γέλτσιν (2004). “Οπότε πιστεύω ότι τότε δεν αντιλαμβανόμουν το επιπρόσθετο φορτίο να εκπροσωπώ μία ομάδα ανθρώπων ή να εκπροσωπώ τους queer. Δεν ήταν κάτι που καταλάβαινα τότε, μόνο τώρα μπορώ να το δω”. Όσο για το γεγονός ότι έχει υποδυθεί queer ήρωες (χωρίς προσδιορισμό φύλου) είπε: “Τις πρώτες φορές που υποδύθηκα τέτοιους χαρακτήρες, δεν ήμουν ανοιχτά queer ακόμη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ